(Persbericht) Deze week heeft Remco Lamberts, algemeen manager van Select Plus Franchise B.V., als allereerste franchisegever in de arbeidsbemiddeling het officiële certificaat van het Franchise Keurmerk in ontvangst genomen.

Het Franchise Keurmerk is een initiatief van FANchise, hà©t onderzoeksbureau gespecialiseerd in de franchisesector. Het Franchise Keurmerk staat voor objectieve en onafhankelijke toetsing van het kwaliteitsmanagement van franchiseorganisaties, ongeacht de grootte van de organisatie of het aantal jaren dat zij actief is. Met het keurmerk maakt Select Plus voor haar franchisenemers zichtbaar dat zij o.a. oog heeft voor partnership, strategie, contract en financiën. Bij de analyse voor het keurmerk ligt de nadruk op de werkelijke beleving van de formule onder de franchisenemers in vergelijking tot het management. Daarnaast komt de naleving van de interne procedures uitgebreid aan de orde.

Remco Lamberts: "Met een toenemend aantal franchiseformules in onze sector, vonden wij het belangrijk om aantoonbaar te maken dat wij een professionele en betrouwbare partij voor franchisenemers zijn. Met het certificaat willen wij ons onderscheiden ten opzichte van de andere formules. Er is zoveel te kiezen voor franchisenemers dat het belangrijk is dat ze voor een partij kiezen die het beste met de franchisenemer voor heeft. Franchise is nu eenmaal een vorm van samenwerking en ons motto is niet voor niks: Samen Succesvol Ondernemen!".