(Persbericht) Op 1 juli jl. is vestigingsmanager Ed Creemers gestart. Ed zal de unieke dienstverlening van Select Plus aanbieden bij werkgevers en werknemers in de regio Maastricht.

Wie is Ed Creemers?
Ed Creemers is een gedreven en gemotiveerde ondernemer, met een jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Daarbij heeft hij een rijke ervaring opgebouwd, zowel op het gebied van particuliere als zakelijke relaties. Als geen ander beseft hij de waarde van plezier in het werk en het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plaatsen. Deze rasondernemer doet graag een stapje extra voor zijn klanten en onderscheidt zich van de massa met zijn snelle en persoonlijke service.

Waarom Select Plus?
Ed Creemers: ''De opzet van Select Plus maakt het mij mogelijk om zelfstandig mijn eigen regio uit te bouwen en te onderhouden. Doordat investeringen in dure panden op toplocaties ontbreken, kan ik de klant te allen tijde een zeer concurrerend voorstel doen. Voor zowel werkgevers als werknemers geldt dat zij hierbij slechts à©à©n aanspreekpunt voor al hun zaken hebben en dat bevordert de duidelijkheid en snelheid van handelen. Daarnaast hanteren wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding."

Select Plus Maastricht
Select Plus Maastricht onderscheidt zich op het gebied van ervaring, service, prijs, betrokkenheid à©n klantvriendelijkheid. Het maakt bovendien niet uit of u bij ons uitzendkrachten aanvraagt, flexrecruiters inhuurt of uw huidige medewerkersbestand volledig op de payroll zet. Wij hebben op elke vraag een compleet antwoord.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Contactgegevens
Select Plus Maastricht

TEL: 06-48880041
EMAIL: [email protected]