(Persbericht) Select Plus heeft in de regio Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Met de komst van franchiseneemster Sylvia Bossche is de regio Rotterdam vanaf deze maand dan ook een specialist in uitzenden, payrolling, detacheren en recruitment rijker!

Wie is Sylvia?
Sylvia Bossche heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddelingbranche binnen de marktsegmenten algemene uitzending, specialistische uitzending, payrolling en professionele detachering met de daarbij behorende HR-services.

Door haar brede interesse en ruime ervaring is Sylvia bekend met functieprofielen in zeer diverse sectoren. Hierdoor is zij in staat te bemiddelen in zowel administratieve-, secretariële-, financiële- en commerciële functies. Doordat zij ook in de technische sector werkzaam is geweest, zijn de functies in de elektrotechniek en werktuigbouwkunde haar ook niet onbekend. Sylvia is binnen al deze vakgebieden in staat met de klant mee te denken en deze te adviseren bij personele vraagstukken om zo tot een passende oplossing te komen.

Sylvia heeft in haar carrià¨re veel managementervaring opgedaan en is bovendien altijd op zoek naar het verbeteren van kwaliteit op alle fronten. Binnen haar nieuwe functie committeert zij zich er aan om een grote persoonlijke betrokkenheid bij de medewerker op te bouwen en daardoor een juiste verbinding te leggen met de juiste organisatie. Voor organisaties voor wie zij medewerkers zoekt, zal de kwaliteit en zorg die Sylvia nastreeft en levert, dan ook duidelijk merkbaar zijn.

Waarom Select Plus?
Sylvia: à¢â‚¬Å“Na gesprekken met verschillende partijen heb ik gekozen voor Select Plus daar zij een voor mij passende formule aanbieden. Select Plus is gespecialiseerd in de diensten uitzenden, payrolling, detacheren en recruitment en bestaat uit een netwerk van zelfstandig werkende arbeidsmarktspecialisten. Nagenoeg alle back office werkzaamheden worden verricht door het hoofdkantoor van Select Plus in samenwerking met Payroll Select. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers een kwalitatief uitstekende dienstverlening kunnen bieden volgens de laatste wettelijke richtlijnen. Payroll Select is ISO 9001:2008 en NEN 4400-1 gecertificeerd à©n lid van zowel de ABU als de VPO. Bovendien stelt de opzet van deze formule mij, als zelfstandig ondernemer, in staat om mij volledig te kunnen focussen op het invullen van de personeelsbehoefte van een organisatie en de functiewensen van een medewerker.à¢â‚¬

Over Select Plus Rotterdam
Select Plus Rotterdam staat voor arbeidsbemiddeling op maat waarbij het persoonlijke aspect, betrokkenheid en kennis belangrijke factoren zijn. Select Plus is actief in de regio Lansingerland, Rotterdam, Pijnacker en Zoetermeer.

Voor al uw vragen op het gebied van personeel en arbeidsbemiddeling kunt u contact opnemen met
Sylvia Bossche van Select Plus Rotterdam. Zij zal u graag een passende oplossing aanbieden.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Contactgegevens
Select Plus Rotterdam

TEL . 06 - 45 76 80 25
EMAIL [email protected]
LINKEDIN http://nl.linkedin.com/pub/sylvia-bossche/9/a86/210

Wij hanteren geen kantoortijden. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een bericht achterlaten!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular