(Persbericht) Sellgo.nl in een jaar uitgegroeid tot Nederlands grootste high end shopping site.

Binnen een jaar na de introductie blijkt de web site sellgo.nl te zijn uitgegroeid tot Nederlands grootste advertentie site in de categorie high end producten en diensten.
Sellgo.nl, een jaar geleden begonnen als alternatief voor adverteerders die niet met hun exclusieve producten en diensten tussen de rommel op Speurders en Marktplaats wilden staan, werd vanaf het begin positief ontvangen door de doelgroep.
Inmiddels hebben tienduizenden adverteerders hun producten via Sellgo.nl te koop aangeboden.
Op de site wordt inmiddels niet alleen geadverteerd door merken als Gucci, Prada, Aston Martin en Rolex maar ook voor bijzondere en unieke producten als schilderijen en meubels.
Een woordvoerder van sellgo : Inderdaad, we hadden een goed idee en hebben dat tot in de finesse uitgevoerd gelukkig zagen we al na een paar maanden dat het aansloeg en we zien nog steeds iedere dag de bezoekers aantallen een het aantal geplaatste advertenties stijgen.
Al met al is sellgo.nl een aanwinst voor de categorie à¢â‚¬Å“marktplaatsenà¢â‚¬ op internet (als we sellgo.nl nog een marktplaats mogen noemen dan).