Op 31 oktober a.s. organiseren Stichting Techniek en Marketing (STEM), QNH Solutions en Sofon een seminar met als thema: “Effectief verkopen voor industriële ondernemingen”. Tijdens dit seminar wordt er uitgebreid ingegaan op de vraag hoe bedrijven effectiever kunnen verkopen. De verkoopstrategie, maar ook de verkoopondersteunende systemen die hieraan bijdragen passeren de revue.

Tegenwoordig wordt er veel aandacht besteed aan allerlei methoden om efficiënter te produceren, zoals Lean Manufacturing. Maar effectiever verkopen is net zo belangrijk en dat zien veel bedrijven ook in. Een van deze bedrijven is de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC), marktleider in vlaggen en promotiemiddelen. Robert Jan Hageman (Algemeen Directeur DVC) en Folkje Sjoerdsma (Manager Front- en Backoffice DVC) vertellen hoe zij hun omzet aanzienlijk lieten stijgen door de invoering van Microsoft Dynamics CRM en Sofon Guided Selling. DVC heeft inmiddels al 20% meer orders behaald, dan in dezelfde periode vorig jaar.

Ook de organiserende partijen verzorgen presentaties: Ralf Daggers (Consultant STEM) bespreekt het beter begrijpen van klanten. Want door beter inzicht stijgen verkoopkansen.
Theo van Leeuwen (Managing Director QNH) gaat dieper in op de mogelijkheden van Dynamics CRM en de kracht van de combinatie en integratie met andere oplossingen.
Marijn Schouten (Director Business Development Sofon) legt uit hoe klantordergestuurde bedrijven hun offerteproces en offertekwaliteit aanzienlijk kunnen verbeteren met Sofon Guided Selling. Zo kan iedere verkoper foutloze en complete offertes aanbieden en dus als de beste verkoper presteren.

Het belooft een interessante middag te worden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: [email protected]

Datum:  31 oktober a.s.
Tijd:  12.00 uur – 17.00 uur
Locatie:  Microsoft Innovation Center te Barneveld
Doelgroep: bedrijven die klantspecifieke producten of diensten leveren
Toegang: gratis