Op 30 oktober a.s. organiseert Sofon een gratis seminar met als thema: "Perfecte offertes, perfecte orders - De weg naar een beter verkoopproces".

Iedere organisatie die producten en diensten levert op klantspecificatie worstelt met dezelfde vraag: hoe stel ik mijn verkooporganisatie in staat om met beperkte kennis, snel perfecte offertes en correcte orders samen te stellen? Otto van der Tang (Managing Director Sofon) legt uit hoe Sofon Guided Selling hieraan concreet bijdraagt.

Met Sofon Guided Selling gaat het maken van calculaties, configuraties en het opstellen van verkoopdocumenten snel en foutloos. Verkoopkosten gaan omlaag, scoringskansen gaan omhoog, en levertijden worden korter. Maar zijn deze resultaten ook weggelegd voor àºw bedrijf? Marijn Schouten (Director Business Development Sofon) legt aan de hand van een productdemonstratie uit hoe u met Sofon Guided Selling uw offerte- en verkoopproces kunt verbeteren.

Roel Nagelmaeker (Controller en Directielid bij VMG Versteeg Metaal Groep) laat u zien wat VMG (gespecialiseerd in de productie van stalen en aluminium balkonhekken, galerijhekken en aanverwante producten) heeft bereikt met Sofon Guided Selling. Ook gaat hij in op de  implementatie en de toekomstplannen.

Bent u ook benieuwd wat Sofon Guided Selling voor uw bedrijf kan betekenen? Meld u dan aan voor het gratis seminar op donderdag 30 oktober via http://in.demt.nl/webversion/aaadqR/aa6gqT/aaaosA/aaaSEi

Datum: 30 oktober a.s.
Locatie: Kasteel Maurick, Vught
Tijd: 12.30 uur 17.00 uur (inclusief lunch)
Kosten: geen
Doelgroep: (commercieel) management van middelgrote en grote ondernemingen die klantspecifieke producten en diensten leveren
Meer info en aanmelden: http://in.demt.nl/webversion/aaadqR/aa6gqT/aaaosA/aaaSEi
Contactpersoon: Sofon, Judith Steinmeier, 040 26 77 196, [email protected]