Op 1 april 2010 geeft c)solutions in à©à©n middag een heldere introductie van SharePoint 2010 en haar mogelijkheden. Gewoon door Sharepoint en bijbehorende mogelijkheden te laten zien, zodat een optimale mogelijkheid wordt geboden om te bekijken wat SharePoint 2010 kan betekenen.

De mogelijkheden in SharePoint 2010 zijn breed: van Collaboration, Portals, Web Content Management (CMS) en Business tot aan Intelligence, Search en Unified Communications.

Veel van onze relaties zijn gestart met zich te oriënteren op de mogelijkheden die SharePoint biedt. Anderen zijn gestart met een basis installatie en zien meer mogelijkheden om SharePoint effectief in te zetten. Tijdens dit seminar bieden wij de unieke mogelijkheid om de zienswijze van andere bedrijven te gebruiken en meer grip te krijgen op eigen uitdagingen.

Programma:
Ontvangst:onder het genot van een broodje introduceert Marcel Croonen, Commercieel Directeur van c)solutions, SharePoint 2010 in het algemeen

Vervolg: Tom van Poppelen, SharePoint Consultant, laat SharePoint 2010 live aan het werk zien

Afsluiting: een ronde tafel gesprek, onder leiding van Rudolf Juliët Sales Manager van c)solutions. Hierin bespreken we de verschillende invalshoeken en aandachtspunten die er binnen organisaties leven.

Borrel

Voor meer informatie:
http://www.csolutions.nl/sharepoint_event_100401.html