Het gaat niet slecht met de industrie in Nederland. Steeds meer bedrijven betreden buitenlandse markten en realiseren daar groei. Maar om echte groei te verwezenlijken moet het internationale verkoopproces wel onder controle zijn. Op 9 april a.s. organiseren Sofon, FME-CWM en Fenedex (Federatie voor de Nederlandse Export) een seminar over dit onderwerp.

Rik Jacobs (winnaar van de Fenedex Exportmanager Award 2007) van Vertex-Dental deelt zijn ervaringen met u over het uitrollen van een wereldwijd verkoopkanaal.

Drs. Otto van der Tang van Sofon vertelt u hoe u uw producten effectiever kunt verkopen in het buitenland met behulp van Sofon Guided Selling software.

Stan Drouen van Moba, producent en internationaal leverancier van eiersorteer- en verpakkingsmachines, vertelt welke bijzondere resultaten Moba (ook op exportgebied) boekt met Sofon Guided Selling.

Voor en na de presentaties is er ruimschoots gelegenheid om met de deelnemers en organiserende partijen van gedachten te wisselen.

Aanmelden online: http://in.demt.nl/webversion/aaadqR/aa6HBf/aaaosA/aaaUMm
Aanmelden per e-mail: [email protected].
Datum: 9 april 2008
Aanvang: 12.30 uur
Afsluiting: rond 17.00 uur
Kosten: geen
Locatie: restaurant De Salentein, Putterstraatweg 7-9, 3862 RA Nijkerk
Route: zie www.desalentein.nl  
Doelgroep: (commercieel) management van middelgrote en grote ondernemingen die klantspecifieke producten en diensten leveren
Organisatoren: Sofon, FME-CWM en Fenedex
Meer informatie: Judith Steinmeier (Sofon), tel: 040-26 77 196 of [email protected]