Van: [email protected]
Datum: 12/31/2009 10:45:49 AM
Aan: [email protected]
Onderwerp: Nieuw boek verschenen van Antoon Derix uit Bleiswijk

Nieuw boek verschenen van Antoon E. Derix uit Bleiswijk

Met trots kunnen wij u melden dat wij Antoon E. Derix uit Bleiswijk hebben gecontracteerd. Zijn boek met als titel Vrouwen in therapie is sinds kort in de verkoop. Wij laten u dit weten omdat dit boek ongetwijfeld uw belangstelling zal wekken.
Antoon E. Derix is van harte bereid om zijn werk bij u te presenteren. Hij kan zich binnenkort per email, telefoon of d.m.v. een bezoekje bij u melden.
Wij stellen het op prijs als u even wat tijd voor hem kunt vrijmaken. We bevelen zijn boek van harte bij u aan, en we hopen dat u er een gepaste aandacht aan wilt besteden.
Meer informatie: [email protected] U kunt zich ook rechtstreeks tot de auteur wenden: [email protected]

De flaptekst:

bij de wasmachinemonteur
In de meer dan 25 jaar dat Antoon Derix werkzaam was, onder andere als witgoedmonteur, maakte hij veel leuke, trieste, bizarre en pikante situaties mee. Omdat de reparaties veelal bij de klanten thuis plaatsvonden, bestonden Derix´ contacten voor het meerendeel uit vrouwen. Hij neemt de lezer mee in een variatie verhalen die vaak ontroerend en bijna ongeloofwaardig zijn. Toch zijn de verhalen stuk voor stuk autobiografisch en zullen ze de lezer ademloos boeien. Hoe komt het dat zoveel vrouwen hun diepste geheimen aan de wasmachinemonteur durven toe te vertrouwen?

De auteur:

"Ik ben in 1942 geboren in de Noord-Limburgse plaats Horst. Nadat ik meer dan 25 jaar eerst bij Philips en daarna bij Whirlpool heb gewerkt, ontstond bij mij het idee om mijn uitzonderlijkste belevenissen op te gaan schrijven. Ik werkte in veel uithoeken van het land, maar hoofdzakelijk in Limburg, Brabant en Zuid-Holland. Doordat ik in mijn vrije tijd tevens meer dan 25 jaar ontspanningsgymnastiek aan vrouwen heb gegeven en sportmasseur ben, kon ik mijn kennis gebruiken voor goede adviezen."

De gegevens:

titel:
Vrouwen in therapie

auteur:
Antoon E. Derix

aantal pagina's:
236

geïllustreerd:
nee

uitvoering/formaat:
paperback 12,5 x 20 cm

ISBN:
978-94-6089-247-9

vaste prijs:
€ 16,95

Over Boekscout.nl:

Boekscout.nl is een uitgeverij in de printing-on-demand-markt. Wij geven boeken uit van auteurs die vaak aan het begin staan van hun carrià¨re. Ons concept maakt het mogelijk om boeken in kleine oplagen tegelijk te realiseren. Daardoor zijn wij in staat de verborgen talenten in Nederland en België op te sporen en hun een kans te geven zich verder te ontplooien.
Mocht u vragen hebben over de auteur of over zijn boek, dan is uw emailtje van harte welkom: [email protected]

Deze mailing wordt eenmalig verzonden. De geadresseerden hebben daarvoor toestemming gegeven.
Boekscout.nl gebruikt deze adressen niet voor andere doeleinden en overhandigt ze ook niet aan derden.
Klik hier om af te melden.

Op al onze leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Boekscout.nl, Postbus 198, 3760 AD Soest, www.boekscout.nl, [email protected]
Uitgevers: Lars en Stefanie Meiners