Voormalig marketing manager van ACES Direct heeft per 1 april jl de overstap gemaakt naar het zusterbedrijf Take it Now.

Serge Winsser zal daar de leiding hebben over de verkoop- en marketingafdeling van Take it Now.

à¢â‚¬à…“Deze overstap maakt het voor mij mogelijk alle kennis en ervaring die ik gedurende de afgelopen 8 jaar heb opgebouwd te delen en uit te bouwen bij, het in 2008 door ACES Direct overgenomen, Take it Now aldus Serge Winsser. à¢â‚¬à…“ Voor mij wacht ook een compleet andere uitdaging, aangezien Take it Now, in tegenstelling tot ACES Direct, zich grotendeels op de consumenten markt richt waardoor toch een andere werkwijze is vereist.

Over Take it Now.

Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse ICT e-tailer. Met meer dan 75.000 kopende klanten en gemiddeld 120.000 orders op jaarbasis zijn sporen ruimschoots verdiend. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 150.000 verschillende ICT-producten op de site TakeitNow.nl aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.