(Persbericht) BRUSSEL - Servcorp's wereldwijde expansie heeft op maandag 14 maart 2011 geleid tot de opening van een tweede locatie in Brussel, België, tien jaar nadat de eerste vestiging geopend werd in de Bastion Tower!

De nieuwste locatie van Servcorp bevindt zich in de prachtige en onlangs gerenoveerde Wetstraat 227, en is gelegen vlakbij het Schumanplein, algemeen erkende trefplaats in het bruisende hart van de stad en in de financiële wijk. De aanwezigheid van een aantal opmerkelijke overheidsgebouwen zoals de hoofdzetel van de Europese Unie, voegt nog waarde toe aan deze wijk.

Servcorp biedt nu uitgeruste kantoorruimtes en virtuele kantoren op twee locaties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest: de Bastion Tower en de Wetstraat 227. Die laatst nieuwe vergaderlocatie is gelegen in het centrum van de Europese wijk van Brussel, de hoofdstad van Europa en het thuisstad van verschillende internationale instellingen.

In Brussel bevindt zich ook het hoofdkwartier van een aantal belangrijke internationale en Europese organisaties zoals de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO), de Europese Raad en de Europese Unie. De aanwezigheid van deze organisaties heeft een enorme invloed op de ontwikkeling en de betekenis van Brussel op internationaal niveau.

Bent u op zoek naar een international office op deze erkende vergaderlocatie zonder langetermijnverplichtingen of het gedoe om een bedrijfspand te zoeken, op te zetten en buitensporige prijzen voor een eigen bedrijfsruimte te betalen?
Dan kan Servcorp volledig uitgeruste kantoorruimtes en aanpasbare secretariaatsdiensten bieden zodat klanten onmiddellijk kunnen beginnen met zaken doen.

De kantoren en bedrijfscommunicatie van Servcorp stellen elke multinational in staat om te werken met een permanente aanwezigheid, telesecretariaat en IT-ondersteuning zonder bijbehorende kosten.

Anna Di Marco, Senior Manager van Europa: "Met gepaste trots kondigen we de opening van onze nieuwe vergaderlocatie en kantoren in de Wetstraat 227 aan! Het is een geweldig adres voor klanten en bedrijven die een basis in Brussel willen hebben. Als hoofdstad van Europa en op slechts korte afstand van de belangrijkste steden zoals Londen, Parijs, Berlijn en Rome, is het een uitstekende keuze om hier een bedrijf te vestigen."

"Met onze groeiende lijst van Premium collectieve zakelijke adressen verspreid over de hele wereld, op centrale vergaderlocaties en uitgerust met innovatieve bedrijfscommunicatie, stellen we bedrijven in staat om overal te slagen. We zijn dan ook erg optimistisch over de zakelijke en commerciële mogelijkheden die vanaf 2011 beschikbaar zijn in Brussel en de Wetstraat 227 zal een ideale omgeving zijn voor bedrijven die zaken willen doen in dit deel van de wereld, en in het hart van de Europese wijk", zegt mevrouw Di Marco.

Gesitueerd tegenover het Berlaymontgebouw en het nieuwe gebouw van de Europese Commissie, 'The Capital', ligt de Wetstraat 227 naast de belangrijkste stadswijken met vlakbij openbaar vervoer aansluitingen, winkels, kunstgaleries en beroemde gastronomische restaurants en wellness centra van Brussel.

Klik hier om vandaag nog meer informatie aan te vragen over de nieuwe kantoorruimtes van Servcorp in de Wetstraat 227 in Brussel!

Over Servcorp
Virtuele kantoren en uitgeruste kantoorruimtes vindt u via Servcorp België. Zij verhuren volledig ingerichte bedrijfsruimte in Brussel en andere steden. Er is een telesecretariaat aanwezig, videoconference, een (virtuele) receptioniste en andere diensten voor bedrijfscommunicatie.