(Persbericht) Veel meer dan enkel een postadres, bieden de virtuele kantoren van Servcorp een volledige ondersteuning aan ondernemers. Zij worden voorzien van middelen om hun bedrijfsontwikkeling te optimaliseren. Met het abonnement Virtuele kantoren Platinum geniet elk bedrijf van alle nodige hulpmiddelen voor het welslagen van de onderneming: een prestigieuze locatie, een telefoonnummer, een professionele en tweetalige receptionist, kantoren en vergaderzalen om klanten te ontvangen en een persoonlijke directieassistent.

Dankzij het internationale netwerk van Servcorp kiest de ondernemer uit de meest prestigieuze locaties over heel de wereld voor de domiciliëring van het bedrijf om een professioneel imago te creëren. Parijs, New York, Dubai, Tokyo, Sydney, Hong Kong à¢â‚¬¦ In totaal is er keuze uit meer dan 150 bedrijfslocaties in de meest gereputeerde zakenwijken over heel de wereld. Deze adressen kunnen vermeld worden op visitekaartjes, zakelijke documenten en communicatiemateriaal.
In een paar minuten tijd wordt er een zakelijk telefoonnummer geïnstalleerd. De oproepen op deze lijn worden op professionele wijze behandeld in naam van het bedrijf door een persoonlijke assistent. Deze stuurt de gesprekken volgens de gegeven instructies door naar het gsm-nummer, huistelefoonnummer, maatschappelijke zetel van de klant à¢â‚¬¦ Dankzij het internetportaal Servcorp Online houdt de klant zijn status up-to-date en kunnen instructies voor het doorschakelen van de oproepen bijgewerkt worden. Op deze manier is de klant altijd bereikbaar en heeft hij/zij een volledige controle over het beheer van het telefoonverkeer.
Een ander voordeel van de virtuele kantoren van Servcorp is het ter beschikking stellen van privà©kantoren en vergaderzalen voor afspraken. Klanten of zakelijke dienstverleners worden ontvangen in een stijlvolle en professionele omgeving. De zakencentra van Servcorp hebben bovendien het voordeel dat er geen naamplaatjes aanwezig zijn in de gemeenschappelijke ruimtes en dat elke bezoeker op een persoonlijke manier ontvangen kan worden, wat meteen voor een goede eerste indruk zorgt bij aankomst in het gebouw.

Virtuele kantoren zijn noodzakelijke instrumenten geworden bij de groei en ontwikkeling van een bedrijf. Veel meer dan een eenvoudig doorgangskantoor, bieden deze oplossingen alle hulpmiddelen om een bedrijfsonderneming te transformeren in een multinational.
In een paar minuten tijd kan een bedrijf zich online inschrijven op een abonnement van Servcorp virtuele kantoren, en dat zonder verplichtingen wat de tijdsduur van het abonnement betreft!
Voor meer informatie over de virtuele kantoren van Servcorp kunt u terecht op de website : www.servcorp.be/nl

Contactpersoon:
Anna Di Marco
T | +32 (0) 2 550 35 00
E | [email protected]