(Persbericht) Rotterdam, 17 juni 2011 ServerDirect is uitgegroeid tot de grootste partner van Uniserver. Wegens dit grote succes en de enorme inkoopkracht heeft ServerDirect een bijzondere status verworven en kan hierdoor tegen aantrekkelijke prijzen Cloud hosting aanbieden.ServerDirect introduceert met ingang van 16 juni 2011 de online platform CloudDirect. (www.CloudDirect.eu) Met CloudDirect levert ServerDirect gehoste servercapaciteit met de hoogste beschikbaarheidsgaranties in de markt. ServerDirect levert flexibile infrastructurele oplossingen op maat. Van shared server hosting tot en met een Infrastructuur as a Service (IaaS), waarbij u de servercapaciteit kunt afnemen op basis van uw verbruik.

Volgens Fouad El Youssoufi, directeur van ServerDirect is het succes van het online platform CloudDirect te danken aan het feit dat steeds meer bedrijven kiezen voor schaalbaarheid en alleen willen betalen voor servercapaciteit wat echt gebruikt wordt. à¢â‚¬Å“Met ons online platform CloudDirect bieden we à¢â‚¬Å“pay per useà¢â‚¬ aan, gecombineerd met betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Over CloudDirect
ServerDirect is met het online platform à¢â‚¬Å“CloudDirectà¢â‚¬ uitgegroeid tot de grootste partner van Uniserver. ServerDirect heeft dankzij deze enorme inkoopkracht een bijzondere status verworven en kan tegen aantrekkelijke prijzen Cloud hosting aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van gehoste servercapaciteit met de hoogste beschikbaarheidsgaranties in de markt. Met CloudDirect leveren we flexibile infrastructurele oplossingen op maat. Van shared server hosting tot en met een Infrastructuur as a Service (IaaS), waarbij u de servercapaciteit kunt afnemen op basis van uw verbruik.

Indien gewenst kan ServerDirect de server ook voor u beheren tot applicatieniveau. Via een
CloudDirect Managed oplossing ontzorgen wij u van uw hostingvraagstukken. Onze ervaren professionals trekken het volledige beheer van de serveromgeving naar ons toe, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness. Uw zorg wordt onze zorg!

ServerDirect is met het online platform CloudDirect de grootste partner van Uniserver, Uniserver is actief lid van de DHPA (Dutch Hosting Providers Association), welke de belangen behartigt van de 20 grootste hostingpartijen in Nederland. Tevens behoren wij tot het VMware Partner Advisory Council Benelux, waarin wij onze specifieke kennis delen met VMware en waarop zij haar dienstenaanbod optimaliseert. Een exclusief lidmaatschap die verworven is door onze vooraanstaande positie in de markt. Zegt u Cloudhosting, dan zegt u CloudDirect!