(Persbericht) Het Nederlandse serverbedrijf ServerDirect uit Rotterdam en United Information Technology (UIT) de grootste cloud storage producten en solution fabrikant in China maken bekend, dat ServerDirect met ingang van 24 mei 2011 distributeur wordt van UIT. ServerDirect is hierdoor de exclusieve partner in de Benelux.

Niall Smith, UIT Sales Director van EMEA zegt: ServerDirect, ervaren op het gebied van server en storage geeft ons de mogelijkheid om onze aanwezigheid binnen de snel groeiende Benelux markt te vergroten. ServerDirect is met haar ervaring en expertise de juiste partner om mee samen te werken.

Buying Director van ServerDirect, Siu Hong Fung zegt; à¢â‚¬Å“De UIT oplossingen zijn een uitstekende aanvulling op het bestaande productportfolio van ServerDirect. Deze toekomstvaste oplossingen ontbraken tot nu toe in ons aanbodà¢â‚¬. à¢â‚¬Å“De UIT producten zijn interessant voor onze klanten doordat ze optimaal opslag bieden op verschillende platformenà¢â‚¬ Aldus Fouad El Youssoufi, commercieel directeur van ServerDirect.

Over UIT
United Information Technology (UIT) is met haar cloud storage en solution producten de grootste fabrikant in China. Het bedrijf biedt enterprise-class storage producten en applicatiesoftware aan een verscheidenheid van sectoren, waaronder telecommunicatie, media, financiële dienstverlening, energie, overheid en het onderwijs. UIT levert vernieuwde en kwalitatief hoogwaardige storage-oplossingen die de verwachtingen van klanten overtreffen. Het assortiment van UIT bestaat uit NAS, DAS, IP-SAN, FC-SAN en Ultra High Density Storage, met een breed aanbod van Host Interfaces tot 8GB Fibre Channel. UIT producten leveren uitstekende prestaties in veeleisende toepassingen zoals broadcast, IP Surveillance, medische beeldvorming en cloud-storage.
Voor meer informatie www.uitstor.com

Over ServerDirect
ServerDirect is leverancier van servers, storage en netwerkapparatuur. Het assortiment is met zorg samengesteld op basis van ruim 14 jaar ervaring in de automatisering. De juiste hardware is cruciaal om een zo efficiënt mogelijk IT-infrastructuur in te richten. Door directe samenwerking met fabrikanten kan ServerDirect iedere denkbare configuratie snel leveren tegen de juiste prijs en voorwaarden. ServerDirect levert kant en klare servers van onder andere HP, Supermicro en ECOserver. Daarnaast is het mogelijk op de website van ServerDirect een server compleet naar wens te configureren en te bestellen. Voldoen aan de wensen van onze klanten middels hoogwaardige producten en perfecte service, dat is het dagelijks streven van ServerDirect.
Voor meer informatie www.ServerDirect.eu

Over dit persbericht kan contact worden opgenomen met:
Fouad El Youssoufi
Commercieel Directeur
ServerDirect
T: 010 7142981
E: [email protected]