(Persbericht) Het snel groeiende Nederlandse serverbedrijf ServerDirect breidt haar assortiment uit met de BTO notebooks van N4ALL. Sinds de oprichting van N4ALL elf jaar geleden kennen de eigenaren van beide bedrijven elkaar. Voor allebei geldt dat zaken doen gebeurd op basis van vertrouwen en met een duidelijk motto, à¢â‚¬Å“afspraak is afspraakà¢â‚¬. Met ingang van 19 augustus 2011 is ServerDirect officieel partner en zullen de BTO notebooks toegevoegd worden aan het assortiment van ServerDirect. Met deze aanvulling heeft ServerDirect een compleet aanbod aan hardware.

Volgens Fouad El Youssoufi, directeur van ServerDirect zijn de BTO notebooks een toevoeging in het assortiment. à¢â‚¬Å“Wij leveren voornamelijk hardware aan automatiseringsbedrijven, vaak is er dan ook vraag naar notebooks. Nu kunnen we onze klanten ook hierbij een kwalitatief goede oplossing bieden. Tevens biedt ServerDirect de mogelijkheid een BTO notebook geheel zelf samen te stellen. Hiermee hebben we samen met BTO een unieke plek weten in te vullen op de Nederlandse marktà¢â‚¬.
Volgens Joep van Doorn, directeur van N4ALL BV heeft ServerDirect het ideale kanaal voor de BTO notebooks in Nederland en België. à¢â‚¬Å“ServerDirect heeft jarenlange ervaring op het gebied van hardware en heeft daarnaast een uitstekend kanaal. Hierdoor is ServerDirect voor ons een ideale partner om mee samen te werkenà¢â‚¬.

Over BTO notebooks
N4ALL BV is sinds 2000 een zelfstandige Nederlandse notebook fabrikant met een eigen Assemblage en Reparatie afdeling in het midden van het land. In Nederland en België brengen wij onze notebooks op de markt onder het merk BTO. Wij streven naar het hoogst haalbare op het gebied van functionaliteit, prestaties, kwaliteit en service. Voor meer informatie www.BTO.eu

Over ServerDirect
ServerDirect is leverancier van servers, storage, netwerkapparatuur en desktops. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld op basis van ruim 14 jaar ervaring in de automatisering. De juiste hardware is cruciaal om een zo efficiënt mogelijk IT-infrastructuur in te richten. Door directe samenwerking met fabrikanten kan ServerDirect iedere denkbare configuratie snel leveren tegen de juiste prijs en voorwaarden. ServerDirect levert kant en klare servers van onder andere HP, Supermicro en ECOserver. ServerDirect fabriceert daarnaast ook zelf servers op basis van Intel, Tyan en Chenbro. Op de website van ServerDirect.eu is het mogelijk een server compleet naar wens te configureren en te bestellen.

Daarnaast is ServerDirect met het online platform à¢â‚¬Å“CloudDirect.euà¢â‚¬ uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van Infrastructure as a Service (IaaS) en Cloudhosting. ServerDirect kan dankzij deze enorme groei tegen aantrekkelijke prijzen Cloud hosting aanbieden.

Voor meer informatie bezoek onze website www.ServerDirect.eu