(Persbericht) Rotterdam, 02 maart 2011 Uniserver, koploper in Nederland betreffende Cloud Hosting (Infrastructure as a Service) heeft per 1 maart 2011 ServerDirect aangesteld als Distributeur voor haar IaaS en CloudinaBox dienstverlening. Met deze samenwerking verwacht Uniserver haar Cloud dienstverlening richting ICT partijen en resellers intensiever te laten plaatsvinden.
Hugo van Diepen, Commercieel Directeur Uniserver: à¢â‚¬Å“ServerDirect, met name haar directie Fouad El Youssoufi en Siu-Hong Fung, hebben de afgelopen 10 jaar uitgebreide kennis van de Nederlandse ICT partner en reseller markt opgedaan. Met hen ervaring op server- en storage-gebied en haar opgebouwde klantennetwerk verwachten wij dat we gezamenlijk ICT partijen en resellers succesvol kunnen maken met onze Cloud diensten en oplossingenà¢â‚¬.
Volgens Fouad El Youssoufi , commercieel directeur van ServerDirect is Uniserver een partij met dezelfde no-nonsense mentaliteit en intussen een bekende speler op het gebied van cloud computing. Als server leverancier zien wij bij onze klanten steeds meer een verschuiving van traditionele infrastructuur naar cloud computing. Met het aanbieden van de Cloud oplossingen van Uniserver spelen we in op deze veranderende vraag en bieden we onze klanten meer flexibiliteit, snelheid en schaalbaarheid.
Over Uniserver
Uniserver is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2000. Uniserver is gespecialiseerd in het leveren van gehoste servercapaciteit met de hoogste beschikbaarheidsgaranties. Vanuit de UniStructure࢑ž¢ infrastructuur levert Uniserver flexibele infrastructurele oplossingen op maat. Van shared server hosting tot en met een Infrastructure as a Service (IaaS), waarbij ICT partners en resellers de benodigde resources geheel op maat kunnen afnemen en zelf inrichten. Bovendien biedt Uniserver met haar partnerprogramma een unieke en kant-en-klare oplossing 'Uniserver Cloud-in-a-Box' waarmee IT partners en resellers Cloud Computing aan hen klanten kan leveren. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Uniserver een zeer uitgebreide database aan klanten en partners aan zich weten te binden. Uniserver is een van de eerste leden van de VMware Partner Advisory Council Benelux en actief lid van de DHPA (Dutch Hosting Providers Association).
Over ServerDirect
ServerDirect is leverancier van servers, storage, werkstations en netwerkapparatuur. Door directe samenwerking met fabrikanten kan ServerDirect iedere denkbare configuratie snel leveren tegen de beste prijs en voorwaarden. ServerDirect levert kant en klare servers van onder andere HP, Supermicro en ECOserver. Daarnaast is het mogelijk op de website van ServerDirect een server compleet naar wens te configureren en te bestellen. Naast het leveren van server hardware is ServerDirect distributeur van Infrastructure as a Service (IaaS) oplossingen. Hiermee kunnen automatiseringsbedrijven hun klanten en prospects onder eigen naam Cloud Computing aanbieden en leveren. Voldoen aan de wensen van onze klanten middels hoogwaardige producten en perfecte service, dat is het dagelijks streven van ServerDirect.

www.ServerDirect.eu