Serverruimte bouwer Vaultex benoemt nieuwe Business Unit Manager voor België(Persbericht) Veghel/Leuven, 6 september 2011 Vaultex, kennisspecialist in advisering, ontwerp, projectbegeleiding en turn-key inrichting van serverruimtes, heeft voor haar Belgische vestiging in Leuven een nieuwe Business Unit Manager aangetrokken. Het gaat om Régis De Clercq (34), afkomstig van datacenter leverancier Knürr in Breda. Bij Knürr was hij accountmanager Electronics voor de Benelux markt. De Clercq krijgt de leiding over de Belgische activiteiten van Vaultex.

Vanuit de eigen vestigingen in zowel België (Leuven) als Nederland (Veghel) verzorgt Vaultex met een team van hoogopgeleide en zeer ervaren datacenter specialisten en projectmanagers de projectmatige bouw en herinrichting van serverruimtes voor organisaties zoals Claranet Benelux, Rijksarchief België, Katholieke Universiteit Leuven en Gemeente Hoogeveen. Tevens kunnen de datacenter specialisten van Vaultex na oplevering, op basis van Service Level Agreements (SLA‘s), 24x7 zorgen voor het proactieve en incidentgerichte onderhoud van de serverruimtes.

Datacenter oplossingen

Régis De Clercq (34) heeft jarenlange saleservaring binnen de markt voor datacenter en serverruimte oplossingen. Hij brengt binnen zijn nieuwe functie bij Vaultex veel kennis mee omtrent het inventariseren en analyseren van klantbehoeften en het maken van een vertaalslag naar de juiste keuzes en afwegingen omtrent datacenter oplossingen voor klanten. De Clercq werkte behalve voor Knürr in Nederland bijvoorbeeld ook in sales georiënteerde functies in België, bij Metagra in Drongen en IP PLURIMEDIA in Brussel. Hij begon zijn carrière met een studie Accountancy bij Hogeschool Gent. Onlangs rondde hij de studie Bedrijfskunde af in samenwerking met de Universiteit van München.

De Clercq krijgt als Business Unit Manager België de dagelijkse leiding over de Belgische vestiging van Vaultex. “Met de komst van Régis De Clercq wordt Vaultex België nu geleid door een zeer ervaren salesmanager,” zegt Jeroen Hol, Chief Commercial Officer (CCO) van moederbedrijf Aegide Group. “Het is iemand met buitengewoon goede communicatieve vaardigheden. Een ervaren relatiemanager, met oog voor wat er leeft bij klanten en de behoeftes die zij hebben als het gaat om het huisvesten van hun ICT-infrastructuren.”

Hol: “De Clercq kent de markt voor serverruimtes en datacenters bovendien van binnenuit en heeft alle belangrijke technische ontwikkelingen en verschuivingen in klantbehoeften van de laatste jaren meegemaakt, waaronder de sterk toegenomen behoefte aan energie-efficiëntie en de noodzaak om operational excellence na te streven bij het inrichten van een serverruimte. Dit sluit zeer goed aan bij het hoge kennisniveau van de overige medewerkers van Vaultex waaraan hij leiding gaat geven.”

---------------------------------
Over Vaultex
Vaultex (www.vaultex.eu) is een ervaren serverruimte bouwer, een projectenorganisatie voor de realisatie van datacenter infrastructuren, met eigen vestigingen in België en Nederland. De datacenter specialisten van Vaultex verzorgen de turn-key inrichting van serverruimtes en leveren aan organisaties kennisintensieve begeleiding bij vraagstukken rond serverruimte ontwerp, serverruimte inrichten, serverruimte renovatie en migratie. Vaultex werkt voor klanten zoals SD Worx, Katholieke Universiteit Leuven, Belgacom, MCB Nederland, Claranet Benelux, LU, Audi, de Gemeente Hoogeveen en de Belgische steden Hasselt en Leuven.

Vaultex is onderdeel van de Aegide Group (www.aegide-group.com), een Europese speler op het gebied van het geïntegreerd ontwikkelen, produceren en vermarkten van hoogwaardige behuizing-, koel- en monitoringoplossingen voor de ICT markt en de hightech OEM-industrie. Met meer dan 180 toegewijde en ervaren specialisten in dienst rekent Aegide Group diverse wereldspelers tot haar klantenkring.

---------------------------------
Mediacontact:

Aegide Group
Maartje van Alem, Marketing Communications Coördinator
mvalem@aegide-group.com
+31 (0)413 311 184

KINXX PR
Koen Stegeman
koen@kinxx.nl
+31 (0)6 30491407Comments are closed.
%d bloggers liken dit: