(Persbericht)

Utrecht, woensdag 9 februari 2011 De energierekeningen worden steeds hoger, niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijven en datacenters krijgen een steeds hogere rekening gepresenteerd. Daarom biedt Servers.nu in samenwerking met ECOserver energiezuinige servers aan die maar liefst 70% minder energie verbruiken dan traditionele servers.

 

Voordelen milieuvriendelijke server

Per dag verbruikt een datacenter evenveel energie als 25.000 huishoudens. Vele (hosting) bedrijven zoals Servers.nu maken al gebruik van de CO2 reducerende ECOservers, maar er is sinds kort een bijzondere nieuwe gebruiker bijgekomen: Hyves! Voor een deel van haar servers is Hyves overgestapt van normale machines naar ECOservers, waarmee ook zij haar steentje bijdraagt aan een beter milieu en een aanzienlijke kosten besparing realiseert.

Wie is servers.nu?

Servers.nu is een betrouwbare hardware en hosting partner welke naast hosting ook servers zowel te koop als te huur aanbiedt tegen een zeer voordelig tarief. Dus ook als u geen grote investering wilt of kunt doen, staat Servers.nu tot uw dienst om een passende en voordelige oplossing te vinden. Daarnaast bieden de partners van Servers.nu ook aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld de anti spam diensten van xQmail.eu.
 
Wilt u meer lezen over ECOserver of à©à©n van de andere voordelige server en hosting oplossingen? Ga dan naar www.servers.nu of stel direct uw vraag via [email protected] of 088 4 23 23 88.