Service Point en Platform Elektronisch Factureren
De reden voor
Service Point om deel te nemen aan het Platform Elektronisch Factureren is strategisch van aard. Met Platform ELFA wil Service Point de overgang naar digitaal factureren stimuleren in Nederland. Service Point is voor haar klanten de intermediair tussen fysiek en digitale documentstromen. De gegevens van inkomende fysieke facturen worden digitaal uitgeleverd, zodat de klant dit direct in zijn boekhoudsysteem kan verwerken.  Daarnaast verzorgt Service Point ook het printen van uitgaande fysieke facturen.

Over Service Point

Kernactiviteit van Service Point Nederland is het optimaal inrichten en managen van document- en dataprocessen bij document­intensieve organisaties. Het portfolio bestaat uit een uniek en compleet aanbod van kennis en activiteiten op het gebied van postkamer, repro, data capture, scanning en fulfilment. De activiteiten worden uitgevoerd bij de klant zelf (on-site), waarbij postkamerprocessen worden overgenomen, in shared service centra, de Mail & Copy Centers (off-site) en bij het digitaliseren van fysieke documenten wordt zelfs gebruik gemaakt van partners in Mauritius en China (on-line).

 

Hoewel Service Point in Nederland een relatief nieuwe naam is, heeft deze organisatie tot november 2006 als Cendris Document Management en rechtsvoorgangers al zo’n 30 jaar ervaring opgedaan op de Nederlandse markt. Vanaf 2006 is zij onderdeel van het in Madrid beursgenoteerde, internationale bedrijf Service Point Solutions, met vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Spanje, Noorwegen en België.

 

Over het Platform Elektronisch Factureren
Platform ELFA is geïnitieerd door Silverback en heeft als hoofddoelstelling om de penetratiegraad van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking in Nederland te vergroten, om daarmee iedereen versneld te laten profiteren van de grote voordelen van elektronisch factureren. De activiteiten van Platform ELFA richten zich onder meer op het activeren van individuele bedrijven, brancheorganisaties, de publieke sector en boekhoudpakketten en ERP systemen om elektronisch factureren toch vooral toe te passen. Daarnaast worden resultaten geboekt inzake publiciteit, penetratiegraad van elektronisch factureren, standaardisatie, accreditatie en promotie van de deelnemers.

Deelnemen, meer weten?
Deelname aan Platform ELFA is niet alleen voorbehouden aan aanbieders van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Deelname staat ook open voor gebruikers, publieke instellingen, onderwijsinstellingen en brancheorganisaties. Daarnaast worden uitdrukkelijk organisaties uitgenodigd die met hun dienstverlening aan elektronisch factureren grenzen, zoals credit-management organisaties en financiële instellingen.Kijk op www.platformelfa.nl voor meer informatie. Daar is ook het uitgebreide profiel, het activiteitenprogramma van Platform ELFA en een elektronisch invulbaar deelnameformulier beschikbaar. 

------------------------------------------------------------------

                           

Noot voor de redactie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friso de Jong. U kunt bellen naar 026-3214607 of mailen naar [email protected]   

 

 

Platform Elektronisch Factureren

Friso de Jong

Westervoortsedijk 50

6827 AT ARNHEM

www.platformelfa.nl

[email protected]   
------------------------------------------------------------------

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular