Sfeervol Buitenleven: het complete pakket en maatwerk!

De naam ´Sfeervol Buitenleven' dekt volledig de lading. Al een poosje is er onder veel mensen de behoefte om als het ware het buitenseizoen te verlengen. Een tuin wordt steeds meer een verlengstuk van het woonhuis. Wij kunnen die behoefte invullen door mee te denken in de wensen van de klant en tuinspullen aan te bieden die ook werkelijk het genot om buiten te ´wonen' waar maken. Daarvoor bieden we in de eerste plaats tuinhuizen, chalets, garages en overkappingen op maat aan. Geen voorgekauwde blokhutjes, maar kwaliteitswerk op maat. Dus goed, degelijke en stijlvol.
à¢â‚¬Å“Juist het uitgekiende maatwerk biedt uitstekende mogelijkheden om uw tuinhuis, overkapping, prieel e.d. geheel in te passen in een gewenste ambiance en dat het een eigen sfeer uitstraalt. Bijvoorbeeld: geheel modern, design gecombineerd met klassiek, geheel klassiek of volgens een eigen stijl. Daarom nemen wij ook graag alle tijd om belangstellenden te adviseren en te toelichten wat de mogelijkheden zijn, verteld Eric. De persoonlijke benadering en de betrouwbare en klantgerichte advisering zijn daarbij onderscheidende kenmerken.

Het complete pakket op à©à©n adres!
Naast de houtproducten is sinds kort het assortiment behoorlijk uitgebreid met o.a. bestrating, natuursteen en waterornamenten. Eric: we willen het complete pakket aan kunnen bieden, zodat mensen op à©à©n adres terecht kunnen voor de inrichting van hun tuin.
Maar we willen we nog verder gaan in onze dienstverlening. Bij een Sfeervol Buitenleven hoort een bepaald gevoel van welbevinden. En daar zijn bijvoorbeeld houten zwembaden, sauna's en hot-tubs tegenwoordig niet meer in weg te denken.

Sfeervol Buitenleven, Berkenkamp 49, 5434 PC Vianen. Tel.: 0485 318 744. Website: WWW.SFEERVOLBUITENLEVEN.NL

Website: http://www.sfeervolbuitenleven.nl