(Persbericht) Son, 14 oktober 2010: Onafhankelijke marktonderzoeken tonen keer op keer de positieve en hoge scores die ShoreTel behaalt. Ook door eindgebruikers wordt ShoreTel beoordeeld als beste keuze.

Uit het recent Synergy Enterprise Voice 2010 onderzoek is gebleken dat ShoreTel, als leverancier van IP-Telefonie oplossingen en volledig geïntegreerde Unified Communications, wereldwijd groei toont. Haar marktaandeel binnen het MKB en de Enterprise markt ziet ShoreTel toenemen. In Amerika neemt zij een top-3 positie in.

"ShoreTel blijft succesvol haar groeistrategie doorzetten binnen de IP-Telefonie markt", zegt Jeremy Duke, oprichter en directeur analist bij Synergy Research Group. "In het tweede kwartaal van 2010, groeide de omzet van ShoreTel sneller dan elke andere leverancier, sneller dan Avaya en Cisco".

Afgelopen september behaalde ShoreTel eveneens, voor het 7e achtereenvolgende jaar de hoogste klantscore van IT-beslissers voor IP-Telefonie oplossingen. Dit is de uitslag van het jaarlijks Nemertes benchmark onderzoek.
Dit binnen de categorieën Technology, Customer Service en Value. ShoreTel was de enige leverancier die score boven het cijfer 4 behaald in alle categorieën. Voor het volledige onderzoeksrapport, zie http://www.b-port.nl/nieuws.

________________________________________

Over B-Port:
B-Port is gespecialiseerd in advies, implementatie en beheer van innovatieve IT en Telecommunicatie oplossingen, diverse datacenter services en het bieden van professionele recruitment services. Door het samenvoegen van verschillende bedrijven met een proven trackrecord binnen de markt en diverse specialismen gecombineerd met een eenduidige visie, strategie en no-nonsense instelling, is B-Port in staat om de best mogelijke oplossing en service te leveren.

B-Port biedt u toegang tot zekerheid in oplossing en service! Meer informatie is te vinden op www.b-port.nl.