(Persbericht) Son, 05 oktober 2010: ShoreTel heeft voor het 7e achtereenvolgende jaar de hoogste rating van IT-beslissers voor IP-Telefonie oplossingen behaald. Dit is de uitslag van het jaarlijks Nemertes benchmark onderzoek.

Nemertes, een onafhankelijk onderzoeksbureau, ontvangt ratings voor 37 IP-Telefonie leveranciers en bepaalde de gunning uitsluitend op de meningen en ervaringen van meer dan 2.000 gebruikers van de IP-telefonie systemen. ShoreTel blijft winnen door een aanzienlijke marge op alle beoordeelde gebieden te behalen ten opzichte van haar concurrenten waaronder Cisco, Avaya en Mitel. ShoreTel heeft haar eerste plaats gehandhaafd met een indrukwekkende 4,22 totaalscore. De volgende hoogste totaalscore van een concurrende leverancier was 3.90.

Klanten hebben hun leveranciers beoordeeld op een schaal van 1 tot 5 in de volgende categorieën: Technology, Customer Service en Value. ShoreTel was de enige leverancier die score boven het cijfer 4 behaald in alle categorieën. Voor het volledige onderzoeksrapport, zie http://www.b-port.nl/nieuws.

________________________________________

Over B-Port:
Vanuit het doel en de ambitie om klanten te voorzien in kwalitatief hoogwaardige, specialistische en kostenefficiënte ICT oplossingen en services is de organisatie B-Port ontstaan. Door het samenvoegen van verschillende bedrijven met een proven trackrecord binnen de markt en diverse specialismen gecombineerd met een eenduidige visie, strategie en no-nonsense instelling, is B-Port in staat om de best mogelijke oplossing en service te leveren. B-Port is gespecialiseerd in advies, implementatie en beheer van innovatieve IT en Telecommunicatie oplossingen, diverse datacenter services en het bieden van professionele recruitment services.

B-Port biedt u toegang tot zekerheid in oplossing en service! Meer informatie is te vinden op www.b-port.nl.