Ede, 12 november 2009, ShortleaseCompany.nl de nummer 1 in shortlease van Nederland neemt op het hoofdkantoor in Ede naast weer een groot aantal hybride voertuigen nu ook de eerste elektrische voertuigen in ontvangst. Dit is uniek want er is nog geen bedrijf in Nederland waar u voor een korte periode elektrische voertuigen kunt shortleasen. Shortlease overeenkomsten van Shortlease Company zijn per dag opzegbaar zonder extra nadelige financiele gevolgen en alle voertuigen worden gratis gebracht en ook weer opgehaald in Nederland. U shortleast bij Shortlease Company al voertuigen vanaf €. 11,- per dag! Shortlease is een tussenvorm van huur en lease. U heeft de all-inclusive à©n zeer gunstige prijsvoordelen van lease en de flexibiliteit van dagverhuur. Uitermate geschikt voor tijdelijke mobiliteit, denk hierbij dan aan voertuigen voor tijdelijk personeel, mobiliteit voor projecten of aan voorloopauto's. Tevens geschikt om eens iets te proberen, denk hierbij aan het elektrische rijden! Shortlease Company voorziet nationaal dagelijks 900 personen van flexibele mobiliteit. Vrijwel alle merken en typen voertuigen hebben wij in ons park en vanaf vandaag komen daar dus weer een aantal hybride à©n elektrische voertuigen bij, aldus eigenaar Ron Bolderman. 10 jaar geleden zijn wij begonnen met onze dienstverlening voor specifiek de zakelijke markt en inmiddels leveren wij tevens particuliere shortlease en dagverhuur.
Shortlease Company zorgt er voor dat u op de dag van aanvraag uw gewenste voertuig tot uw beschikking heeft. levertijden kennen wij tenslotte niet.

voor vragen en/of informatie over onze dienstverlening kunt u ons bereiken op: 0318 - 890 870 of op [email protected] (www.shortleasecompany.nl). Wij staan u graag te woord!

Website: http://www.shortleasecompany.nl