Op 6 mei 2010 is www.sieradentip.nl gelanceerd. De site biedt een overzicht van sieraden van verschillende aanbieders en is vnl. gericht op vrouwen. Doelstelling van de site is om de bezoeker te helpen een snelle en goede keuze te maken uit het grote online aanbod van sieraden.

New Fountain, die de site heeft ontwikkeld, heeft een half jaar intensief aan de site gewerkt. Zo is er o.a. uitgebreid onderzoek gedaan naar de specifieke wensen van vrouwen die op zoek zijn naar sieraden. Uit de uitkomsten bleek dat vrouwen veelal op zoek zijn naar kettingen, armbanden en oorbellen. Daarnaast zijn het materiaal en de prijs van het sieraad vooral van belang. De resultaten van het onderzoek hebben als leidraad gediend voor de ontwikkeling van de website.

Op Sieradentip.nl vind je een duidelijk vormgegeven categorisering van de typen sieraden. In de categorieën kun je sorteren op materiaal zoals bijvoorbeeld goud of zilver. Als je een specifiek sieraad bekijkt worden er tevens alternatieve sieraden weergegeven in de vorm van tips. Ook staat er elke week een nieuwe supertip op de site.

Testster Natalia Banaà…‘º over Sieradentip.nl: ´De website heeft een duidelijke, moderne interface. Het viel mij op dat ik gemakkelijk door het brede aanbod van sieraden heen kon navigeren. Ook ben ik blij met de zoekfunctie, zonder zoekfunctie is een website voor mij niet af. Ik vind het een goed initiatief en zal zeker gebruik gaan maken van deze site.‘˜