Groupe Scheider, eigenaar van MGE UPS systemen, acquireerde eind vorig jaar het amerikaanse APC UPS systemen wereldwijd. MGE Nederland, gevestigd in Waddinxveen is hierop verhuist naar de APC vestiging in Vianen en kent een gecombineerde nieuwe organisatie APC-MGE.

 

SIM Holland is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het adviseren en leveren van noodstroomvoorzieningen. Aan gerenommeerde eindgebruikers leverde zij naar tevredenheid uitgekiende combinaties van Noodstroom aggregaten en UPS systemen die worden geïmplementeerd in gebouwen waar een stroomstoring ongewenst is vanwege haar bedrijfsvoering. Zo’n implementatie in de gebouwinstallatie wordt in nauwe samenwerking met elektro-installateurs gedaan. MGE is een welbekend merk onder de elektro installateurs en SIM Holland is een goede bekende bij deze klantengroep. De keuze van APC-MGE werd hierom gemaakt om 3-fase UPS-systemen vanaf heden te betrekken via het partnerkanaal SIM Holland. De verkoop en service afdelingen zijn inmiddels getraind met volledige ondersteuning vanuit de APC-MGE UPS organisatie.

 

Volgens de directeur van SIM Holland, dhr. L.C. Verbeek, is SIM Holland is de snelst groeiende onderneming in noodstroomoplossingen. De afgelopen jaren vermenigvuldigde zij haar omzet al door een unieke flexibele en klantvriendelijke werkwijze. Zij verwacht dan ook veel van deze nieuw verworven productgroep zodat de technische keuze voor de klant te allen tijde optimaal zal zijn.