Op Lulu.com zijn er veel mogelijkheden voor koppels. Maar ook heel wat materiaal voor singles

Londen, 02 februari 2009 Of je nu getrouwd, verloofd of single bent, geef dit jaar een nuttig geschenk: koop of creëer een boek op Lulu.com.

Lulu kan je misschien niet helpen met het vinden van een soulmate of je relatie nieuw leven inblazen, maar wat Lulu wel kan is het mogelijk maken iemand iets heel speciaals cadeau te doen; iets heel anders dan altijd dezelfde bloemen, chocolaatjes, of, in het ergste geval, speeltjes voor je kat!

Of je nu je soulmate gevonden hebt en je jouw liefde wilt vereeuwigen in een fotoboek of huwelijksaanzoek; of je nu single bent en op zoek naar grappige boeken die je de wereld van relaties beter zullen doen begrijpen; op Lulu vind je alles wat je zoekt.

De singles kunnen op Valentijsdag antwoorden vinden in de wijze woorden van boeken zoals à¢â‚¬à…“Bekijk je alles nog steeds door een roze bril? (Are You Still Looking Through Rose Coloured Glasses? - http://www.lulu.com/content/39687) over de wetten van de liefde, relaties en het huwelijk, of van à¢â‚¬à…“Tongzoenen voor beginners (à¢â‚¬à…“How to French Kiss for Beginners - http://www.lulu.com/content/5430233), een grappige handleiding voor de perfecte tongzoen. Er is geen excuus meer om single te zijn!

Als je al een relatie hebt en je romantische ideeën uitgeput zijn na de vele jaren via Lulu kun je aantonen dat je liefde nog steeds sterk is, zoals Holly Goldman deed toen ze haar boek schreef à¢â‚¬à…“101 redenen waarom ik na 25 jaar nog steeds met jou zou trouwen ( à¢â‚¬à…“101 Reasons Why After 25 Years I'd Marry You All Over Again - http://www.lulu.com/content/2594865).

Over Lulu.com

Lulu.com (www.lulu.com ) is de marktplaats voor digitale content op het internet, met meer dan 820,000 recent gepubliceerde werken en meer dan 5,000 nieuwe titels die per week worden toegevoegd. Met meer dan 2 miljoen geregistreerde gebruikers, en 2 miljoen bezoekers aan de website elke maand, verandert Lulu de wereld van het publiceren door auteurs toe te laten hun werk zelf te publiceren, met volledige controle over de uitgave en de auteursrechten, en dit werk rechtstreeks te verkopen aan hun klanten en de rest van de Lulu.com wereldwijde marktplaats. Met gratis online etalages, een social networking aanbod en de beschikbaarheid van wereldwijde distributie, worden Lulu auteurs volledig ondersteund om winst te maken van hun werk.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular