(Persbericht) Sinterklaas is vanaf vandaag weer in het land en daarom heeft Stereo4one de prijs van de hoofdtelefoon voor eenzijdig doven en slechthorenden tijdelijk verlaagd naar €159,-. Deze Sinterklaas actie is loopt van 12 november t/m 6 december en geldt voor de webstore van Stereo4one en alle op de website aangegeven audiciens.

Stereo4one bracht anderhalf jaar geleden de allereerste digitaal draadloze hoofdtelefoon op de markt speciaal voor eenzijdig doven, slechthorenden en CI-gebruikers. Deze hoofdtelefoon simuleert het Stereo effect op à©à©n oor en zorgt daarmee voor een warm, vol en ruimtelijk geluid met meer beleving.

Inmiddels is de hoofdtelefoon verkrijgbaar bij verschillende audiciens door heel Nederland en België en zijn al veel mensen in het bezit van de hoofdtelefoon, waardoor zij kunnen genieten van muziek, films en games zoals het bedoeld is.

Om Sinterklaas de mogelijkheid te geven zoveel mogelijk mensen blij te maken met een Stereo4one hoofdtelefoon, is deze nu tijdelijk in prijs verlaagd. Meer informatie over de hoofdtelefoon en de actie is te vinden op www.stereo4one.com