(Persbericht) Sinterklaas Stress 2010
De sintstress neemt zoals ieder jaar de laatste dagen voor pakjesavond weer toe. Uit een enquete onder alle Thuisvergelijk.nl nieuwsbriefleden heeft de vergelijkingssite ontdekt dat ruim 78% moeite heeft artikelen die op de verlanglijstjes staan, terug te vinden in winkels. Ondernemer Ben Schrijver legt uit: ,,Het internet biedt dan weliswaar uitkomst om te zoeken, hoge bezorgkosten en slechte levertijden van webshops kunnen echter drempels opwerpen. Zeker nu TNT staakt. Ik verwacht dan ook extreme drukte in de winkelstraten komende week en vooral dit weekend."

Populaire sinterklaaskado's in 2010
De Groninger ondernemer vertelt verder: "Daarnaast hebben we een selectie gemaakt van populaire sinterklaascadeaus en leuke sinterklaaswebshops met snelle levering. We zien dit jaar dat functionele en betaalbare artikelen in trek zijn. Denk aan sokken, luchtjes, boeken en champagneglazen. Maar ook nieuwe trends als Zhu Zhu Pets, kartonnen speelhuisjes, suikerspinmachines, magnetron sloffen en zelfs terrasverwarmers worden de laatste weken veel online besteld.''

Naast de sinterklaascadeaus zorgen ook de gedichten ieder jaar weer voor stress. Gelukkig zijn er diverse handige sites die suggesties geven voor originele rijmwoorden.

Tot slot heeft de webshopvergelijker voor extreem drukke mensen meer dan 70 leuke online winkels met een inpakservice op een rij gezet. Zo hoeven zij de deur niet uit en bespaart men tijd en gedoe met plakband en kadopapier.