(Persbericht) Sinterklaas komt zaterdag weer aan in Nederland. De kinderen in Nederland mogen dan weer de schoen opzetten en verlanglijstjes maken. Maar natuurlijk vergeet Sinterklaas ook de ouders, opa‘˜s en oma‘˜s niet. Hiermee is Sinterklaas voor webshops een belangrijke periode. In korte tijd moeten webshops een groot publiek bereiken. Sinterklaas begrijpt dat en helpt graag mee via twitter. Recent heeft Social Media Piet in Spanje het twitteraccount http://twitter.com/sinterklaastip geregistreerd. Iedere webshop eigenaar kan daar zijn sinterklaaskado‘˜s op presenteren met een link naar de webshop!

Op veler verzoek: Sinterklaas op Twitter

à¢â‚¬Å“Prachtig toch dat Twitterà¢â‚¬, meldt Sinterklaas door de iPhone. à¢â‚¬Å“Veel webshop eigenaren hebben mij de afgelopen periode gesmeekt om een twitter account te openen. Na een korte studie van Social Media Piet werd het ons snel duidelijk dat Sinterklaas op Twitter moest. Ik heb inmiddels dan ook al een retweet-piet aangesteld!à¢â‚¬ Sinterklaas verwacht veel van de kracht van Twitter. Via het twitteraccount http://twitter.com/sinterklaastip mogen alle webwinkels in Nederland hun producten, acties en kortingen gratis kenbaar maken. Dit kan door het sturen van de tweet + hyperlink naar het e-mailadres [email protected]. Sinterklaas houdt wel de regie over het Twitter account.

Kerstman volgt ontwikkelingen Sinterklaas op Twitter

à¢â‚¬Å“Na de registratie van mijn twitter-account kreeg ik al snel een direct message van de kerstman,à¢â‚¬ vervolgt Sinterklaas. à¢â‚¬Å“Schitterend, ik had al jaren geen contact meer met de Kerstman. Ik beschouw ´em toch als een directe concurrent, maar door Twitter gaan we misschien wel samenwerken. Social Media Piet roemt nu al mijn social media strategie en ziet unieke kansen voor webshops! Eerst gaan we ons focussen op Sinterklaas. Zodra ik aan wal ben in Harderwijk ga ik fanatiek twitteren via http://twitter.com/sinterklaastip. Stuur dus nu al massaal uw tweets over producten, acties en kortingen naar [email protected] en follow Sinterklaas op Twitter.à¢â‚¬

Sinterklaas op Twitter:

Twitter http://twitter.com/sinterklaastip

Stuur uw tweet + hyperlink naar [email protected]