SIS sportvoeding tevens sponsor Rabobank wielerploeg 2010

Groningen, 30 november 2009 Op 24 november jl. heeft Science in Sport (SIS) sportvoeding Benelux haar nieuwe website (http://www.sis-sportvoeding.nl) gelanceerd. De nieuwe website biedt bezoekers een schat aan informatie over het gebruik van gezonde sportvoeding. De webshop biedt bezoekers de mogelijkheid om snel het gewenste product te kopen. Alle producten worden binnen 2 werkdagen geleverd. Hiermee sluit de nieuwe website en de bijbehorende service naadloos aan op de bestaande bedrijfsvoering. Sporters in de Benelux maken steeds meer gebruik van de gezonde SIS sportvoeding. Ook voor het komende jaar voorspelt SIS een significante groei. Evenals in 2009 is SIS sportvoeding ook in 2010 sponsor van de Rabobank wielerformatie.

Juiste aanvulling op de schijf van vijf

à¢â‚¬Å“Ja, we zijn in de Benelux snel gegroeid de afgelopen periodeà¢â‚¬, stelt Bart Rinsma, importeur van de producten van SIS sportvoeding voor de Benelux. à¢â‚¬Å“Door het hoge levensritme dat mensen tegenwoordig hanteren zien wij de vraag naar kwalitatief goede sportvoeding sterk toenemen.à¢â‚¬ Steeds meer mensen zijn de gehele week druk en sporten niet meer op de geijkte tijdstippen. Zo wordt er op ieder moment van de dag volop energie gevraagd van ons lichaam. à¢â‚¬Å“De befaamde schijf van 5 heeft door dit veranderende leefpatroon dan ook een goede ondersteuning nodigà¢â‚¬, vervolgt Rinsma. à¢â‚¬Å“Met gezonde à©n lekkere sportvoeding herstelt het lichaam en de geest zich vele malen sneller. Wij zien dit bijvoorbeeld zelf vaak terug bij de Rabobank renners die allemaal onze producten gebruiken!à¢â‚¬

Online winkelen populair in Nederland

De nieuwe website en de webshop zijn volledig zoekmachine vriendelijk opgebouwd. à¢â‚¬Å“Na de succesvolle afgelopen periode wordt het tijd om ook op het internet steeds beter zichtbaar te wordenà¢â‚¬, geeft Rinsma aan. à¢â‚¬Å“Gezondheid is erg belangrijk voor mensen en ook op internet een populair onderwerp. Wij bieden onze bezoekers uitgebreide informatie en een ruim aanbod van producten. Onze webshop zal niet gaan concurreren met de detaillisten. De prijs van de aangeboden producten zal nooit lager zijn dan de winkelprijs. Het is vooral gemakkelijk en snel om via onze webshop onze producten te bestellen!à¢â‚¬ In Nederland wint het online winkelen ieder jaar sterk aan populariteit. Uit de meest recente cijfers over 2009 van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, blijkt dat webshops geen last hebben van de economische crisis. In de eerste negen maanden van dit jaar steeg hun omzet, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, met twintig procent tot 4,1 miljard euro.

Over Science in Sport

Science in Sport ontwerpt, maakt en vervolmaakt de producten in hun eigen volledig toegeruste fabriek om zo de zekerheid te bieden dat de producten van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid zijn. Science in Sport is groot geworden om vanuit een diepgekoesterde wens met de best mogelijke voedingsproducten op de markt te komen en daarnaast innovatieve oplossingen te bieden in voedingskwesties waar atleten en sportmensen mee te maken krijgen. Sporthelden als tourwinnaar Alberto Contador, marathonloper Felix Limo en de Rabobank wielerploeg maken allen gebruik van Science in Sport sportvoeding.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Rinsma, importeur SIS sportvoeding Benelux, telefoon 0031-(0)50 528 05 10, e-mail [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular