Den Haag, 26 oktober 2009 ITERA, detacheerder van ICT, Financieel en Management Support professionals, heeft Sjaak Burgers (38) met ingang van 1 november 2009 aangesteld als accountmanager. In deze functie zal hij het huidige salesteam aanvullen en zich actief inzetten voor new business. Sjaak heeft ruime ervaring op het gebied van sales en verkoop van diensten. Eerder was hij werkzaam bij Attached en Cored als accountmanager.

à¢â‚¬à…“ITERA is een succesvolle en sterk groeiende organisatie, aldus Sjaak Burgers. à¢â‚¬à…“Ik geloof sterk dat de kwalitatieve propositie van ITERA aansluit bij de vraag in de markt. Dat wordt ook bewezen door het succes van ITERA in een markt die onder druk staat. Wij draaien met ITERA een uitstekend jaar.
Daarbij komt dat ITERA erg veel aandacht aan haar medewerkers besteedt. Niet voor niets refereren wij aan onze professionals als onze Helden. De combinatie van professionaliteit en betrokkenheid spreekt mij erg aan.

à¢â‚¬à…“Wij zijn erg blij met de komst van Sjaak, aldus Edwin de Jonge, algemeen directeur bij ITERA. à¢â‚¬à…“Sjaak heeft ruime ervaring op het gebied van detachering en met behulp van zijn contacten en expertise kunnen wij onze organisatie verder uitbouwen.

Over ITERA

ITERA is een succesvolle en snel groeiende onderneming met zo´n 150 professionals, die projecten uitvoeren bij toonaangevende klanten in bedrijfsleven en overheid.
Op de gebieden ICT, Finance en Management Support ondersteunt Itera organisaties op basis van detachering of tegen vaste prijs. Daarnaast biedt Itera Werving & Selectie aan op genoemde aandachtsgebieden.
Itera is opgericht in 2003 en heeft vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Voor meer informatie:
ITERA BV
T.a.v. Edwin de Jonge
Bachmanstraat 1
2596 JA Den Haag

Tel. 070-3122999
Fax 070-3652855
[email protected]
http://www.itera.nl

Website: http://www.itera.nl