(Persbericht) Bij de winkel à©n webwinkel NatureBabies worden vanaf nu co-sleepers verkocht. NatureBabies is gericht op het natuurlijk ouderschap en daarbij hoort ook samen slapen. Middels de nieuwe kinderbedjes die vast te maken zijn aan het bed van de ouders, is dit prima mogelijk.

Petra Mengerink, eigenaresse van NatureBabies in Terborg, gaat uit van het principe dat het gebruik van draagdoeken en het geven van borstvoeding kindjes geborgenheid bieden. Ook zorgt het voor een goede hechting met de baby. Nieuw zijn de co-sleepers, babybedjes die kunnen worden vastgemaakt aan het ouderlijk bed. Op die manier kunnen ouders dicht bij hun kindje slapen en bovendien is het ideaal voor nachtvoedingen.

Samen slapen heeft veel voordelen voor ouders en kindjes. Na negen maanden in de buik geeft het voor de baby een fijn gevoel om dicht bij de ouders te slapen. Bovendien hoor je het snel als je baby ‘˜s nachts wakker wordt en hoef je met behulp van de co-sleeper niet op te staan om naar je baby te gaan. Nachtvoedingen kunnen gemakkelijk in bed plaatsvinden.

De kinderbedjes, die aan een zijkant open zijn, kunnen aan de zijde van het bed van de ouders bevestigd worden. De bedjes zijn in drie kleuren verkrijgbaar, namelijk houtkleur, wit en donker/gebeitst. De co-sleeper is bovendien op drie manieren te gebruiken. Aan het bed van de ouders is de standaard manier, maar het kan ook overdag als alleenstaand bedje met een rekje eraan vast. De derde mogelijkheid is als bankje voor kinderen, waarbij de matras als kussen dient voor de rug. Meer informatie over de co-sleeper vind je bij de webwinkel en ook aanschaffen kan natuurlijk bij de winkel en de webwinkel: http://www.naturebabies.nl.