(Persbericht) Een jaar lang wordt je leaseauto bij onderhoud gratis opgehaald en weer teruggebracht. Van en naar de locatie die jij opgeeft. En je krijgt hem helemaal schoon terug. Klinkt als een droom. Maar dat is het niet.

Bij welke leasemaatschappij je je auto least maakt niet uit. Iedereen kan meedoen aan deze geweldige introductieactie van Justlease.nl. In plaats van Euro 9,50 per maand en dus bijna Euro 120 per jaar betaalt een testrijder helemaal niets. Deze actie geldt daarom alleen voor slimme leaserijders!

Meedoen? Ga naar de website http://justlease.nl en meld je daar aan. Doe dit snel, want de actie loopt tot 30 april 2011. Maar liefst vijftig leaserijders worden geselecteerd, dus grote kans dat je erbij zit.

Justlease.nl is een nieuwe online leasemaatschappij en heeft als ambitie om de meest gewaardeerde internet leasemaatschappij te worden. Ten opzichte van concurrenten biedt Justlease.nl meer kwaliteit en flexibiliteit in het contract. Een voorbeeld hiervan is het tot nul kunnen reduceren van het eigen risico. Ook is het standaardpakket ten opzichte van andere aanbieders zeer uitgebreid; Justlease.nl biedt bijvoorbeeld altijd vervangend vervoer. Hierin is Justlease.nl enig in zijn soort.