(Persbericht) Plaats hier uw persberichtMaart 2011 - Slipcursus specialist VVC-Adventure organiseert hun jaarlijkse 2 daagse evenement op de schaatsbaan van FlevOnice. De schaatsbaan zal 2 dagen lang omgetoverd worden tot de grootste slipbaan van de wereld.

Op 26 en 27 maart organiseert VVC-Adevnture de rijvaardigheidstraining op de schaatsbaan FlevOnice.

De schaatsbaan heeft een 2 x 400 meter ovale circuit waar gereden wordt met de Skidcars. De Skidcar is zo effectief bij het verbeteren van rijvaardigheden, het is de eerste keuze van politiekorpsen en trainingcentrums over de hele wereld. De Skidcar is uitgerust met een speciaal hydraulisch mechanisme waarmee verschillende soorten wegcondities nagebootst kunnen worden zoals: vervuild wegdek, regen, sneeuw of ijzel.

De 3 km en 5 km baan van FlevOnice wordt gebruikt voor rem oefeningen met de eigen auto en om met de Carver One te gaan rijden. De Carver One is een kruising tussen een auto en een motorfiets. Van binnen werkt het als een auto, maar het maakt bochten als een motorfiets. Dit gehele arrangement duurt 3 uur en is te boeken bij VVC-adventure.nl. Er is zijn ook andere arrangementen mogelijk. Dit zijn de Hummer H2 experience en de Porsche 911 experience inclusief Segway rijden, Motorpedsrace, Xtreamboarden, Buggy rijden. Alleen Ferrari rijden is ook mogelijk bij dit evenement.

Wees er snel bij want er zijn nog een aantal plaatsten vrij. Op = opà¢â‚¬¦!!!
Voor meer informatie: http://slipcursus-flevonice.nl/slipcursus-flevonice-arrangementen
======