Het is alweer bijna zomer, de dagen worden langer en de zon laat zich vaker zien. Of je nu op vakantie gaat naar het buitenland, lekker in Nederland blijft en geniet in je tuin of aan het strand, de artikelen van Slipperwereld kunnen we allemaal goed gebruiken! Kortom à¢â‚¬¦. tijd om eens een kijkje te nemen op de website www.slipperwereld.nl.

Slipperwereld stelt zich voor
Op vakantie gaan buiten het zomerseizoen en nergens een paar leuke slippers of waterschoenen kunnen kopen? Dat kan anders ... dacht Elsbeth Langendonk, eigenaar van de webwinkel Slipperwereld. In 2008 heeft zij daarom een webwinkel opgericht dat zich volledig richt op de verkoop van zomerse artikelen. Dit bleek een schot in de roos, want de webwinkel wordt inmiddels door veel vakantiegangers bezocht. De focus ligt bij Slipperwereld op het bieden van een uitstekende service, snelle levering en het bieden van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Assortiment
Vanwege de enorme groei van de afgelopen 2 jaar is het assortiment van de webshop enorm uitgebreid. Je kunt er altijd al terecht voor slippers, sandalen, ballerina‘˜s, espadrilles en waterschoenen, maar sinds enige tijd ook voor andere leuke artikelen zoals zwemluiers, badmutsen en accessoires (zoals tassen, riemen en portemonnees). Vooral de mooie leren artikelen van Donchoo en de felgekleurde waterschoenen voor kinderen zijn een groot succes.

Actie
Om mensen kennis te laten maken met deze zomerse webwinkel geven we nu 10% korting op het totaalbedrag van je bestelling (excl. verzendkosten) en bij een minimaal bestelbedrag van 10 euro. Gebruik hiervoor de code à¢â‚¬Å“PRSB1SWà¢â‚¬. Deze actie is geldig t/m 6 juni 2010.

Noot voor de redactie:

-------------- Niet voor publicatie ---------

Dit is een persbericht van Slipperwereld. Voor meer informatie of opvragen van afbeeldingen kunt u contact opnemen met Elsbeth Langendonk. Wegens vakantie is de webwinkel gesloten van 12 juni 2010 t/m 2 juli 2010.

Contactgegevens
Postbus 1272
3430 BG Nieuwegein
[email protected]
www.slipperwereld.nl