(Persbericht) Op zaterdag 19 maart heeft De Bouwsteen Shop in Rotterdam haar vestiging in de Koopgoot (Beurstraverse 10) geopend. Daarmee is er een heuse Sluban Flagshipstore bij gekomen. Op een prachtige locatie op het drukste winkelpunt in Rotterdam zijn dan ook vrijwel alle beschikbare Sluban sets te verkrijgen.

Met bijna 10 meter winkelpresentatie van Sluban bouwsets, kan de winkel zich met recht een Flagshipstore noemen. Van Landmacht tot Girl's Dream heeft De Bouwsteen Shop alle thema's van Sluban staan. 'We zijn blij met de opening' aldus dhr. Chen, eigenaar van de nieuwe winkel. 'Je ziet dat er behoefte is naar specifieke winkels die zich specialiseren in een product en daarin veel aanbod hebben, de Bouwsteenshop is gespecialiseerd in alles wat er te verkrijgen is aan bouwsets'. Er zijn al veel positieve reacties binnengekomen.

Over De Bouwsteen Shop
De Bouwsteen Shop voert drie merken, Sluban, LEGO en Megabrands, om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Van alle drie de merken is er een groot assortiment in de Bouwsteen Shop aanwezig. Het adres van De Bouwsteen Shop is Beurstraverse 10 in Rotterdam.