In 2009 is Sluban al veel in het nieuws geweest. Stond het eerst nog op veel verlanglijstjes van kinderen boven de 6 jaar, binnenkort komen er 2 nieuwe thema's op de markt die bestaan uit grote bouwstenen, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ook deze grote blokken passen weer op de bekende bouwstenen!

De 2 nieuwe thema's zijn Happy Farm en Park Amusement. Sluban Happy Farm is een thema dat ingaat op de boerderij. Een leuke serie die aansluit bij de belevingswereld van kleinere kinderen. Compleet met beginsets als het 'Kippenhok' en 'Voedertijd op de boerderij', tot grotere sets als 'Boerenerf met stallen' en de 'Grote boerderij'. Sluban Park Amusement sluit zoveel mogelijk aan bij de beleving van kinderen in de speeltuin. Met sets zoals 'Rijden in een wagentje', 'Spelevaren in de speeltuin' en een heus reuzenrad maak je al snel een grote speeltuin. Een compleet thema waarin veel valt te leren en natuurlijk vooral ook te bouwen.

De prijsstelling van deze thema's is goed te noemen. Het voordeel loopt al snel op tot 50%! Sluban is vooral bekend door de compatibiliteit met andere bouwstenen, en ook de grote bouwstenen zijn weer volledig toepasbaar op andere bekende merken. De verwachting is dat medio Mei alle sets beschikbaar zijn bij de dealers. Voor meer informatie over de nieuwe series kunt u alvast een bezoek brengen aan www.sluban.nl. Op deze website worden alle verkrijgbare series getoond. Ook kunt u hier alle winkeldealers vinden.

Wilt u ook dealer worden van het merk Sluban? Dat kan bij de voorraadhoudende Europese importeur Nedco China International b.v. Neem contact op met dhr. B.M. Nederlof. Tel: +31 (0)180-317199 of stuur een e-mail naar [email protected]