Met ingang van maandag 1 februari 2010 kan je via SMSParking parkeergeld betalen in Haarlem. Na Amsterdam is dit de volgende stad waar het à¢â‚¬Å“sms parkerenà¢â‚¬ van SMSParking actief is.

SMSParking is je parkeergeld betalen met je mobiele telefoon door het versturen van een sms bericht. Je parkeert je auto en stuurt een sms bericht van de zone waar je staat en je kenteken door naar 4030. Als je wegrijdt stuur je weer een sms bericht met alleen de letter à¢â‚¬Å“qà¢â‚¬ van quit naar 4030. De tijd die je hebt geparkeerd is de tijd die je betaald, dus u betaald niet voor minuten die u niet gebruikt!

Bij SMSParking geef je alleen telefoonnummers op waarmee je gebruik wilt maken van de dienst. Kentekens hoef je van te voren niet op te geven en worden ook niet aan telefoonnummers gekoppeld. à¢â‚¬Å“De flexibiliteit van onze dienst is wat de meeste mensen aanspreektà¢â‚¬ zegt directeur Mladen Ciric van SMSParking.
Naast het sms parkeren kent SMSParking ook InternetParking dat volgens hetzelfde principe werkt. Gebruikers van SMSParking kunnen ook via het Internet parkeeracties starten en stoppen zonder dat ze van te voren kentekens moeten koppelen aan hun account.

à¢â‚¬Å“We zijn ondertussen ook met andere gemeentes aan het praten die het kentekenparkeren willen gaan invoerenà¢â‚¬. Volgens Mladen Ciric zullen er dit jaar nog meer gemeentes volgen. Overal waar kentekenparkeren wordt ingevoerd zal SMSParking haar dienst aanbieden.
Meer informatie over SMSParking en hoe het te gebruiken kun je terugvinden op www.smsparking.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular