Dit jaar is SMSParking aanwezig op dà© toonaangevende vakbeurs voor de verkeers- en vervoersindustrie,  à¢â‚¬Å“Intertrafficà¢â‚¬. Deze beurs wordt van 23 tot en met 26 maart 2010 gehouden in de RAI te Amsterdam. Intertraffic heeft zich ontwikkeld tot het podium waar professionals vanuit de hele wereld elkaar ontmoeten. Het bijwonen van dit tweejaarlijkse evenement is een must om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeren. De belangrijkste bedrijven uit 40 landen tonen hun nieuwste producten en technieken tijdens een vierdaags festijn van zakelijke bijeenkomsten en leermogelijkheden.
 
5 Segmenten
Op Intertraffic worden dit jaar 5 segmenten op het gebied van verkeer op de beursvloer naar voren gebracht; Infrastructuur, Verkeersmanagement, Veiligheid,  Milieu en Parkeren. SMSParking valt onder dit laatste segment. De dienst die SMSParking  aanbiedt is een zogenaamde à¢â‚¬Å“Non-cash solutionà¢â‚¬ oftewel parkeergeld betalen zonder daarvoor cash geld te gebruiken. In plaats daarvan kan een parkeerder met zijn mobiele telefoon het parkeergeld betalen door een sms bericht te versturen. De stand van SMSParking is te vinden in hal 2, nummer 02.311. Daar kunt u informatie vinden over de diensten van SMSParking en wordt gedemonstreerd hoe SMSParking werkt.

SMSParking
De dienst die SMSParking aanbiedt is een à¢â‚¬Å“Non-Cash payment solutionà¢â‚¬ waarbij het voor de parkeerder mogeljik wordt gemaakt om parkeergeld te betalen met zijn mobiele telefoon door een sms bericht te versturen. Parkeergeld betalen met SMSParking biedt vele voordelen zoals; Geen geklungel met kleingeld, niet teveel of te weinig betalen met alle ongemakken die daarbij horen, geen kans meer op een boete,  altijd op tijd terug bij de auto en betalen per minuut. Voor meer informatie over SMSparking kunt u terecht bij onze stand in Hal 2 nummer 02.311!
 
SMSParking hoopt u te mogen verwelkomen op Intertraffice 2010!