Snoobi verzamelt en analyseert de gegevens van het verkeer op uw website en geeft de resultaten weer in een heldere rapportage. Dit biedt u de mogelijkheid mà©à©r rendement uit uw website te halen.

Gegevensverzameling kan worden uitgevoerd op actuele, maar ook op historische gegevens. Dit vindt plaats met behulp van uitgebreide (filter-) instellingen die u op elk gewenst moment kunt aanpassen. De Snoobi-rapportage is altijd toegankelijk en bevat alle gegevens over bezoekers à©n alle details van hun gedrag op uw website.

Met Snoobi webstatistieken kunt u uw online marketingactiviteiten nauwkeuriger afstemmen op uw doelgroep en potentiële klanten onder uw bezoekers herkennen ten behoeve van betere leadsgeneratie.

Kortom, Snoobi maakt van uw website een productief hulpmiddel dat u helpt de doelen van uw bedrijf te bereiken.

Fur Group | Internet & Communicatie
Om tot een uitstekende internetcommunicatie oplossing te komen is een zakelijke partner nodig die alle 'ins en outs' van internet, bedrijfscommunicatie en de ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op de voet volgt.

De Fur Group is zo'n stabiele, zakelijke partner.
Wij adviseren in eenvoudige en complexe internetcommunicatie zaken en zorgen voor een projectmatige realisatie.

De Fur Group bestaat uit zelfstandige bedrijven die hun bestaansrecht ruimschoots hebben bewezen.
Zekerheid en continuïteit zijn vaste gegevens om onze relaties nu en in de toekomst goed van dienst te zijn.
Een goede en langdurige samenwerking is de prioriteit van de Fur Group. We bouwen daarvoor steentje voor steentje aan onze goede naam.

Onze relaties zijn immers ook de ambassadeurs van de Fur Group.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Ferdy (Fer) Rozenberg, senior partner Fur Group [ 010 - 529 00 17 ].

Website: http://www.furgroup.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular