Snoobi Oy, het Finse moederbedrijf van Snoobi B.V. uit Amstelveen, is gisteren in Parijs uitgeroepen tot winnaar van de Red Herring Top 100 Europe Awards 2010.
De Red Herring Awards, van het gelijknamige internationale technologieblad, worden elk jaar uitgereikt aan de meest innovatieve en veelbelovende technologische bedrijven.

Uit de vele nominaties voor de Red Herring Awards wordt een top 100 geselecteerd op basis van technologische ontwikkeling, strategie, kwaliteit van het management en de financiële prestaties .

De CEO van Snoobi Oy, Jukka Ropponen was op 27 mei persoonlijk aanwezig bij de uitreiking van de Award tijdens het Red Herring 100 Event in Parijs.
à¢â‚¬Å“Dit betekent opnieuw een erkenning van ons bedrijf: onze strategie, business model en goede service, zijn een basis voor snelle internationale groei. We zullen onze activiteiten in verschillende Europese landen de komende tijd verder uitbreiden.à¢â‚¬

Snoobi is een leverancier van oplossingen op het gebied van webanalyse. In Amstelveen is het kantoor voor de Benelux gevestigd. Snoobi B.V. verzorgt de sales, marketing en service voor deze regio.

Amstelveen, 28 mei 2010

Meer informatie

Pieta de Bruin
Sales& Marketing
Snoobi B.V. (Benelux)
Binderij 7C
1185 ZH Amstelveen
Telefoon 020 345 6820
pieta.debruin [a] snoobi.nl
www.snoobi.nl