(Persbericht) Amstelveen, 28 januari 2011 - Het webanalysebedrijf Snoobi is à©à©n van de winnaars van de Red Herring 100 Global Award. Het internationale technologieblad Red Herring reikt deze award jaarlijks uit aan de meest veelbelovende technologiebedrijven ter wereld. De winnaars zijn deze week bekend gemaakt tijdens de finale in Amerika, waar Snoobi‘˜s CEO Jukka Ropponen de onderscheiding persoonlijk in ontvangst nam.

De Red Herring Global 100 lijst is toonaangevend voor het identificeren van de meest veelbelovende technologische bedrijven en ondernemers. De redactie van Red Herring heeft als een van de eerste ingezien dat bedrijven als Google, Skype, Netscape, Salesforce.com, YouTube en eBay onze manier van werken en leven zouden veranderen.

à¢â‚¬Å“Het kiezen van de beste bedrijven over de afgelopen drie jaar was niet eenvoudigà¢â‚¬, aldus Alex Vieux, voorzitter van Red Herring. à¢â‚¬Å“We hebben onze lijst van 1200 potentiële winnaars moeten terugbrengen naar 200 finalisten. Om daaruit de 100 winnaars te kiezen was een hele opdracht. Snoobi mag heel trots zijn dat ze tot de winnaars behoren, de concurrentie was zwaar.à¢â‚¬Å“

à¢â‚¬Å“Het winnen van de Red Herring Global Award versterkt de positie van Snoobi als internationale leverancier van webanalyse-services. Ons succes is vooral te danken aan het feit dat wij onze klanten werkelijk meer rendement laten behalen met hun websiteà¢â‚¬, zegt Jukka Ropponen.

Over Snoobi
Snoobi is een leverancier van oplossingen op het gebied van webanalyse. In Amstelveen is het kantoor voor de Benelux gevestigd. Snoobi B.V. verzorgt de sales, marketing en service voor deze regio.

www.snoobi.nl

Contactdetails Snoobi
Pieta de Bruin
Sales & Marketing
Snoobi B.V. (Benelux)
Binderij 7C
1185 ZH Amstelveen
Telefoon 020 345 6820
pieta.debruin [a] snoobi.nl

Charles Odinot
Managing Partner
Snoobi B.V. (Benelux)
Binderij 7C
1185 ZH Amstelveen
Telefoon 020 345 6820
charles.odinot [a] snoobi.nl

Jukka Ropponen
CEO Snoobi Corp.
Kaupintie 5
00440 Helsinki, Finland
Telefoon: +358 400 423 910
jukka.ropponen [a] snoobi.com