(Persbericht) Son, 14 december 2010 Sofon heeft Sofon Guided Selling afgelopen week gepresenteerd in combinatie met Salesforce op Dreamforce, het wereldwijde Salesforce.com-evenement in San Francisco. Sofon liet Salesforce-gebruikers hier zien hoe calculaties, configuraties, offertes en orders kunnen worden gemaakt in Sofon vanuit Salesforce.com met behulp van deze Connector. De Salesforce Connector is inmiddels gecertificeerd door Salesforce.com en is terug te vinden op AppExchange, de marktplaats van met Salesforce.com geïntegreerde applicaties.

CPQ
Onder Salesforce-gebruikers bestond een grote behoefte aan een eenvoudig te implementeren standaardapplicatie voor CPQ: Configuration, Pricing en Quoting. Sofon heeft op de behoefte van de Salesforce-gebruikers ingespeeld en heeft de Salesforce Connector samen met Salesforce.com ontwikkeld. Met behulp van deze Connector kunnen Salesforce-gebruikers nu eenvoudig en snel calculaties, configuraties, offertes en orders maken in Sofon vanuit Salesforce.com.

Dreamforce
Sofon presenteerde de Salesforce Connector voor het eerst tijdens Dreamforce ‘˜10. Hier werd de Connector enthousiast ontvangen door Salesforce-gebruikers. Zij waren met name onder de indruk van de functionaliteit die Sofon biedt en de implementatieaanpak die Sofon hanteert. Sofon Ready to Go zorgt ervoor dat de implementatie van Sofon plaatsvindt met veel minder consultancy dan gebruikelijk is voor CPQ-oplossingen.

Security Review
De Connector is volgens de richtlijnen van Salesforce.com gebouwd, waardoor de beoordeling door Salesforce.com vlot kon verlopen. Inmiddels heeft Sofon de security review gepasseerd en is Sofon terug te vinden op AppExchange: http://sites.force.com/appexchange/results?type=Apps&keywords=Sofon

Over Sofon
Sofon is leverancier van verkoopondersteunende software onder de naam Sofon Guided Selling. Met Sofon worden offertes, contracten, orders en andere verkoopdocumenten eenvoudig, snel en foutvrij samengesteld. Sofon Guided Selling ondersteunt onder meer calculatie, configuratie, visualisatie en documentgeneratie in iedere wenselijke taal. Zo gaan verkoopkosten omlaag, nemen levertijden af, nemen scoringskansen toe en verbetert de samenwerking tussen klanten, dealers, verkoop, engineering en productie. Sofon-gebruikers zijn middelgrote en grote, internationaal georiënteerde bedrijven die klantspecifieke producten of diensten leveren, zoals Philips Healthcare, Ricoh, Elekta Oncology Systems en Aebi Schmidt. Sofon heeft vestigingen in de Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië en de USA en ondersteunt klanten in meer dan 50 landen. Voor meer informatie over Sofon: www.sofon.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular