Nederland, Son Oostenrijk, Altaussee, 7 juli 2010: Sofon en DCCP hebben vandaag bekendgemaakt dat zij een overeenkomst hebben getekend voor de marketing, verkoop en implementatie van Sofon Guided Selling door DCCP in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.

DCCP biedt al een groot aantal jaren Infor ERP-oplossingen aan en behoort in Europa tot de aanbieders met de meeste Baan-ervaring. DCCP vertegenwoordigt klanten in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, maar ook klanten in Oost-Europa en Zuidoost-Europa.

Met Sofon Guided Selling en de samenwerking met Sofon, breidt DCCP haar productportefeuille aanzienlijk uit op een momenteel bijzonder belangrijk terrein. Sofon Guided Selling is een standaard softwareoplossing voor het versnellen, vereenvoudigen en verbeteren van het offerte- en verkoopproces.

à¢â‚¬Å“Wat vandaag de dag in verkoop geldt, is: sneller handelen, fouten vermijden, scoringskansen vergroten... Dat bereiken wij optimaal met de Sofon Guided Selling Software. Daarnaast sluiten zowel de efficiënte configurator als de uitgebreide CRM-functionaliteit perfect aan op bestaande ERP-systemen. Er zijn niet alleen interfaces met Infor ERP LN, maar ook met SAP en Microsoft Dynamicsà¢â‚¬, aldus Ir. Mag. Reinhold Prantl, directeur van DCCP GmbH.

Drs. Otto van de Tang, Managing Director van Sofon: à¢â‚¬Å“Wij zien de samenwerking met DCCP als een uitstekende mogelijkheid om zowel de marketing- en verkoopactiviteiten als de implementatie van onze software Sofon Guided Selling in Centraal-Europa verder uit te bouwen.à¢â‚¬

Over Sofon:
Sofon is leverancier van verkoopondersteunende software onder de naam Sofon Guided Selling. Met Sofon worden offertes, contracten, orders en andere verkoopdocumenten eenvoudig, snel en foutvrij samengesteld. Sofon Guided Selling ondersteunt onder meer calculatie, configuratie, visualisatie en documentgeneratie in iedere wenselijke taal. Zo gaan verkoopkosten omlaag, nemen levertijden af, nemen scoringskansen toe en verbetert de samenwerking tussen klanten, dealers, verkoop, engineering en productie. Sofon-gebruikers zijn middelgrote en grote, internationaal georiënteerde bedrijven die klantspecifieke producten of diensten leveren, zoals Philips Healthcare, Ricoh, Elekta Oncology Systems, Fronius en Aebi Schmidt. Sofon heeft vestigingen in de Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië en de USA en ondersteunt klanten in meer dan 50 landen. Voor meer informatie over Sofon: www.sofon.com

Contact:
Sofon B.V.
Marijn Schouten
T: +31 (0)40 26 79 814
E: [email protected]

Sofon Deutschland GmbH
Elmar Erben
T: +49 (0)2821 71 50 199
E: [email protected]

Over DCCP:
DCCP GmbH adviseert en ondersteunt bij implementaties van bedrijfstoepassingen toegespitst op Business-processen, Guided Selling en Business Intelligence. Het spectrum aan oplossingen loopt uiteen van ERP-/EAM-/SCM-systemen via verkoopoplossingen tot Performance Management, Dynamic Analysis en Reporting.
DCCP adviseert klanten verspreid over heel Europa en zorgt voor de implementatie. De kernmarkten zijn Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland alsmede de aangrenzende landen in Oost-Europa en Zuidoost-Europa. Voor meer informatie over DCCP: www.dccp.eu

Contact:
DCCP GmbH
Ing. Mag. Reinhold Prantl
T: +43 (0)3462 6565
E: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular