De kans dat uw offerte wordt geaccepteerd, wordt bepaald door allerlei factoren. Uiteraard speelt uw product een bijzonder grote rol. Maar er zijn nog veel meer zaken die u niet uit het oog moet verliezen; de inhoud van uw offerte, de snelheid waarmee u op een offerte-aanvraag reageert en de wijze waarop u de offerte aanbiedt en opvolgt. Deze factoren worden vaak onderschat, maar bepalen wel het verschil tussen winnen of verliezen.

Op 10 oktober a.s. organiseert Sofon een seminar, waarvoor wij u graag uitnodigen. Het seminar heeft als thema: Een goed product verkoopt zichzelf niet. Tijdens dit seminar zal Bert de Vries van Sofon u vertellen hoe u uw producten effectiever kunt verkopen met behulp van Sofon. Sofon Guided Selling software zorgt ervoor dat een daadwerkelijke verkoop dichterbij komt, door snel aantrekkelijke en foutloze offertes te produceren zonder veel benodigde productkennis. Ron Hummel van Kenneth Smit Training gaat met u in gesprek over de commerciële vaardigheden die nodig zijn om beter te scoren. Immers, bij menig bedrijf leidt het merendeel van de offertes niet tot een order! Afsluitend wordt het woord gegeven aan Mark Voortman van Voortman Staalbewerkingsmachines, producent van CNC-gestuurde productiemachines voor de staalverwerkende industrie. Mark Voortman zal u vertellen welke resultaten Voortman boekte met Sofon Guided Selling.

Bent u ook benieuwd wat Sofon Guided Selling voor uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u weten hoe andere bedrijven onze software inzetten? Meld u dan aan voor ons gratis seminar op woensdag 10 oktober door een e-mail te sturen naar [email protected]. De dag vindt plaats in het Kasteel van het Jaar 2007: Kasteel Maurick te Vught.

Wij zien er naar uit om u te mogen begroeten. Het belooft een interessante middag te worden!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular