Op 12 mei a.s. organiseert Sofon een seminar met als thema: à¢â‚¬à…“Marges handhaven in marginale tijden Concurreren met de juiste prijzen en winnende offertes.

Nu veel bedrijven kampen met mindere verkopen worden verschillende oplossingen aangegrepen. Zo wordt er niet alleen gesneden in de kosten, maar ook in de marges. Maar is dit nu echt de oplossing?

Tijdens het seminar biedt Onno Oldeman van Simon-Kucher & Partners u een oplossing die verder gaat dan snijden in de kosten. Hij biedt u handvatten om uw prijsniveau te verdedigen en een sterke prijsstrategie te hanteren.

Otto van der Tang van Sofon legt uit hoe u in tijden van economische krimp uw concurrentiepositie kunt versterken met Guided Selling software. Hij zal hierbij aandacht besteden aan het behouden van marges, het verwerken van wijzigende prijsstrategieën in offertes en het realiseren van prijsdifferentiatie in de praktijk.

Andreas Schuele van Philips Healthcare vertelt hoe Sofon wereldwijd succesvol wordt ingezet door deze toonaangevende leverancier van geavanceerde medische oplossingen. De verkopers en distributeurs van Philips Healthcare zijn dankzij Sofon in staat om zelfstandig en snel complete, professionele en foutloze offertes te genereren.

Bent u ook benieuwd wat Sofon Guided Selling voor uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u weten hoe andere bedrijven onze software inzetten? Meld u dan aan voor ons gratis seminar op dinsdag 12 mei via http://in.demt.nl/webversion/aaadqR/aa6JC_/aaaosA/aaaZn3 of stuur een e-mail naar [email protected]

Datum: 12 mei a.s.
Locatie: Restaurant De Salentein, Nijkerk
Tijd: 12.30 uur 17.00 uur (inclusief lunch)
Kosten: geen
Organisator: Sofon (www.sofon.com)
Doelgroep: (commercieel) management van middelgrote en grote ondernemingen die klantspecifieke producten en diensten leveren
Meer info: www.sofon.com
Aanmelden: bezoek http://in.demt.nl/webversion/aaadqR/aa6JC_/aaaosA/aaaZn3 of stuur een e-mail naar [email protected]
Contactpersoon: Ronald Hensen (Afdeling Verkoop Sofon), 040 26 77 199, [email protected]