ROTTERDAM, 8 december 2009 Wie in deze tijden van oplopende werkloosheid gaat solliciteren heeft veel aan advies en hulp. Voor veel mensen is het lang geleden dat zij op zoek waren naar een baan. Sollicitatietips zijn dan heel handig.

Op internet zijn tal van sollicitatietips te vinden. Helaas is de kwaliteit van deze tips niet altijd goed. De bezoeker weet niet wie de tips heeft neergezet en wat zijn of haar achtergrond is.
Een goede vindbaarheid van de desbetreffende webpagina zegt helaas weinig over de kwaliteit van de tips die gegeven worden.

De tips die vermeld zijn op de pagina à¢â‚¬Å“Sollicitatietipsà¢â‚¬ op Loopbaanadvies.net zijn afkomstig van Erik den Draak, een gekwalificeerde loopbaanadviseur met een achtergrond in recruitment en personeelszaken. Meer dan 12 jaar geeft hij, samen met andere loopbaanadviseurs, tips en informatie op Loopbaanadvies.net.

Loopbaanadvies.net geeft informatie over solliciteren, werk en loopbaan ten behoeve van haar bezoekers. De site vermeldt loopbaanadviseurs in heel Nederland. Iedere maand bezoeken tienduizenden mensen die met hun loopbaan bezig zijn Loopbaanadvies.net. De site benadert het onderwerp vanuit het gezichtsveld van de werknemer c.q. sollicitant, doch beoogt geen belangenbehartiging.

Meer informatie op:

http://www.loopbaanadvies.net en
http://www.loopbaanadvies.net/solliciteren/sollicitatietips.php

Loopbaanadvies.net is een uitgave van:

Emergion BV
Elektroweg 11E
3051 NB Rotterdam
010-2857445