Amsterdam, SOUND OF LOVE

zaterdag 27 maart 2010
Op zaterdag 27 maart 2010 staat Hotel Arena van 22.00 tot 04.00 uur in het teken van de warme housesound en het visuele entertainment van Sound Of Love. In een van de mooiste en meest unieke locaties in Nederland met een bar, restaurant, vergaderzalen en een club onder à©à©n dak. Speciale gastdj Marnix bracht hier ook al eerder zijn FIRE avonden naar toe en is nu na lange tijd weer terug om het dak van deze monumentale lokatie eraf te draaien.
De vocale begeleiding is van MC Pryme en de animaties van VJ MacMotion. Meer info is te vinden op www.soundoflove.nl.

Line-up:

De ongekende populariteit van de Loveland evenementen zijn onder andere de verdienste van een artiest die met ongekende line-ups massa's houseliefhebbers op de been krijgt. Marnix heeft hiermee de afgelopen jaren een belangrijke stempel gedrukt op het uitgaansleven. Bovendien wist hij op deze manier op muzikaal gebied zijn eigen vrijheid te creëren. Zijn sets kenmerken zich tegenwoordig door dikke techhouse waarbij vooral de 'history of house' niet vergeten wordt.

Een vaste waarde voor Sound of Love zijn Jurgio Ratello en Tim Benjamin, oftewel: Firebeatz. Nu al beschikken deze heren over een indrukwekkende discografie en hebben de remixaanvragen grootse vormen aangenomen. Gelijktijdig worden ze nu ook omarmt door het grote publiek waardoor ze onlangs draaiden op het Amazone Project in de HMH.

Het duo Sound of Love Soundsystem dat bestaat uit Robert Feelgood en Bart van Liefland vormen de muzikale basis van de avonden. Hun sets kenmerken zich door de afwisseling van deep, club en techhouse. De komende tijd staan er veel optredens op festivals en outdoor events op het programma alsmede, in navolging van twee remixen samen met de Firebeatz, de eerste eigen release.

Max Morel is de afgelopen jaren vooral Internationaal actief geweest in de dansscà¨ne. Als resident van grote nationale en internationale gayparties is hij constant op reis voor boekingen over de hele wereld. Optredens in de Space en El Devino op Ibiza, Fire, Area en Crash in de UK , diverse clubs in Las Vegas en New York zijn een direct gevolg van zijn superdikke diepe en progressieve housesound; Global House Music With A Twiste Of Love.

Iedere editie van Sound Of Love kenmerkt zich door een relaxte start van de avond. Hiervoor wordt altijd een artiest uitgenodigd die de kunst van het opwarmen nog verstaat. Waar vele dj's al vanaf de eerste minuut knallen, begrijpt Joel B wat hij deze avond moet doen. Deze jonge Hilversumse dj is al jaren een vaste waarde voor Hilversum Alive, stond op de Purple Music nights en een aantal keer per maand in de Leidse Hi-Fi.

De line-up in de kerkzaal wordt compleet gemaakt door de onnavolgbare freestyle mc Pryme en de beelden van videokunstenaar Macmotion.

De tuinzaal is het domein van J-Dare en Chip Karten. Deze talentvolle dj's zetten met hun eclectische stijlen iedere derde vrijdag van de maand weer de Odeon volleidg op z'n kop. Van 80's&90's, pop, urban en vooral ook veel popuaire houseclassics alles komt voorbij.

Sound Of Love keert weer terug in Hotel Arena voor de audiovisuele avond waar iedereen nog lang over zal napraten.

Kaarten
Kaarten zijn voor 10,00 euro verkrijgbaar via www.easyticket.nl. Vanwege verwachte drukte aan de deur wordt aangeraden om tickets in de voorverkoop te reserveren.

Meer informatie
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van Sound of Love via www.soundoflove.nl en http://soundoflove.hyves.nl.