Eindhoven – 2468.tv organiseert in November 2008 i.s.m met Bollywood-producer Ashwani Chopra de spectaculaire South Asian Super Model (M/V) Awards 2008. Sanoja Casting, Europa’s eerste Indiase casting-, dans- en modellenagency vertegenwoordigt de Benelux/ Suriname en zal eind September beslissen welke kandidaten de lage landen (of Suriname) zullen vertegenwoordigen op dit unieke evenement in London.

Het is de eerste keer dat de Asian Media Corporation dit evenement organiseert, met als doelstelling de karakteristieke Zuid-Aziatische schoonheid en talent op wereldwijd niveau tentoon te stellen. Het belooft een ongekend en extravagante show te worden met beroemde sterren en enthiousaste contes tanten uit de hele wereld. Het zal jong aanstormend talent een unieke en exclusieve kans bieden om zich (in een live-uitzending) te bewijzen aan miljoenen kijkers, duizenden bezoekers, invloedrijke regisseurs en grote (internationale) modellenbureau’s.

In totaal zullen 50 mannelijke en 50 vrouwelijke deelnemers strijden om de grote titel en o.a een lucratief tv-contract, een aanzienlijk geldbedrag en mogelijkheden in Bollywood, de Indiase filmindustrie. Iedereen  van Zuid-Aziatische afkomst (Bangladesh, India, Sri lanka, Pakistan, Nepal en Bhutan) vanaf 17 jaar kan zich vanaf 9 februari aanmelden voor de voorrondes op www.sanojacasting.nl.

2468.tv stond achter enkele grote evenementen zoals de ‘Tsunami Disaster Relief Concert’ in Cardiff, ‘Miss India U.K. 2005’ and the ‘BB7 City Tour’ met Alicia Keys.