Optimaal genieten van elke fles wijn, tot de laatste druppel!

EuroCave, wereldwijd marktleider en dà© specialist in het bewaren, serveren en presenteren van wijn heeft onlangs de SoWine wijnbar ontwikkeld. De SoWine maakt het mogelijk om twee flessen wijn (rood/wit) perfect op drinktemperatuur te houden en kan dankzij het ingenieuze vacumeersysteem ook geopende flessen tot wel tien dagen uitstekend op smaak houden.

Om wijn volledig tot zijn recht te laten komen, dient deze op de juiste temperatuur geserveerd te worden. Voor rode wijn is dat ongeveer 18° C en voor rosà© en witte wijn ongeveer 8° C. Veel wijnliefhebbers serveren wijn niet op de juiste temperatuur waardoor de wijn niet volledig tot zijn recht komt. Daarnaast kent iedere wijndrinker de problematiek rondom het bewaren van wijn: à¢â‚¬à…“we moeten de hele fles op à©à©n avond leegdrinken, anders kunnen we hem over een aantal dagen toch weggooien.

De SoWine biedt daarvoor de ideale oplossing. Wijnliefhebbers kunnen met de SoWine de consumptie beter spreiden en optimaal genieten van elk glas wijn! De unieke wijnbar maakt het namelijk mogelijk om niet alleen twee flessen wijn (rood/wit) op de juiste serveertemperatuur te houden maar kan dankzij het ingenieuze vacumeersysteem ook geopende flessen tot wel tien dagen uitstekend op smaak houden. De buitenkant van het systeem is elegant afgewerkt in de toepasselijke kleuren Champagne of Bordeaux, waardoor de SoWine in ieder interieur een plaatsje kan veroveren.

Het product is al geïntroduceerd in Frankrijk, waar het zich in korte tijd al ruimschoots heeft bewezen en een grote populariteit geniet. SoWine heeft daar direct een innovatieprijs gewonnen: de Trophà©e de la Maison 2008. In april zal de SoWine in Nederland geïntroduceerd worden en verkrijgbaar zijn bij de betere wijnhandel. EuroCave brengt de SoWine op de Nederlandse markt om elke wijnliefhebber de mogelijkheid te bieden optimaal te genieten van elke fles wijn, tot op de laatste druppel!

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de SoWine kunt u contact opnemen met EuroCave Nederland via onderstaande gegevens. Op de speciale SoWine perspagina kunt u direct meer informatie vinden over dit unieke product en hoge resolutie foto´s downloaden.